Haberler

Milli Takım Yenilsin İsteyenler Var

Güncelleme:

MHP Milletvekili ve Eski Milli Futbolcu Saffet Sancaklı, BEST FM'de Ufuk Karcı'nın sunduğu Konuşan Türkiye programına konuk oldu.


BAŞKANLAR, ŞANTAJ YAPIYOR..

Üçüncü ligde futbol oynayan sporcuların yaşadığı askerlik sorunları ile ilgili açıklamalarda bulunarak; "Üçüncü ligde oynayan çocuklar da profesyonel futbolcu. Ancak Süper lig veya Birinci Ligde oynayan futbolcular gibi askerliği öteleme fırsatını yakalayamıyorlar. Üçüncü ligdeki futbolcuların sorunun gündeme getirmek için Milli Savunma Bakanı ile biaraya gelecektim. Fakat kabine ve Bakan değişti. Ancak peşini bırakmayacağım" dedi. Sancaklı; özelikle bazı klüp başkanlarının, çocukların bu durumunu kullanarak, şantaj yaptıklarını vurgularken; "Çocuğun bir miktar alacağı var. Bunu alamak istediğinde yönetici veya başkan, askerlik durumunu öne sürüp, onları kilitliyor. Bitiriyor... Yazık, günahtır..." ifadelerini kullandı.

FUTBOLCU CEZALANDIRILIYOR... YA TEKNİK ADAM?

Son dönemde Milli takım futbolcularıyla birlikte Teknik Direktör Fatih Terim'in de kamuoyuna yansıyan olaylarını değerlendiren MHP Milletvekili Saffet Sancaklı; "Ben Arda olayında, 'Sen Kimsin Milli takımı bırakıyorsun' diyerek O'nu kurtarmaya çalıştım. Ama O durumu bambaşka algıladı. Fatih Hoca'nın kavga ettiği isim ayrıca Federasyon yöneticisi. Arda veya bir futbolcu kadro dışı kalabilir. Peki ya şimdi ne olacak ? Fatih Hoca'nın durumu ne olacak? Fatih Hoca'yı denetleyen yok." şeklinde konuştu.

MİLLİ HEYECAN YOK

Sancaklı, kendi dönemlerini anlatırken "Bizim futbol oynadığımız zamanlarda biz, yine gözümüzü televizyondan ayırmazdık... Çünkü milli heyecan vardı. Acaba kadroya çağrılacak mıyım?' diye. Bu dönemde yaşanan olayların hiç biri o zaman yaşanmazdı. Ben size şunu söyleyeyim. Milli takımın bu hali yüzünde, 'Milli takım yenilsin' gözüyle bakanlar var. İnsanlar işte o kadar bıkmışlar' dedi.

FUTBOLU İŞ ADAMLARI DEĞİL, BİLENLER YÖNETMELİ

Saffet Sancaklı, futbolu yöneten kadroların sayısının fazla olduğunu ama içlerinde milli bir sporcunun olmadığını vurgularken; "2002'de dünya üçüncüsü iken, 53. sıralara düştük. Dördüncü torbadan çekiliyoruz. Kim yönetiyorsa bu futbolu, demek ki yanlışlar. O zaman çekip gidecekler. Başarılı iş adamı olmak, futbolu başarılı yönetecekleri anlamına gelmez." dedi. Bir soru üzerine Rıdvan Dilmen'in daha önce Federasyon Başkanlığına adaylığını da değerlendiren Sancaklı; "Ben şu kişi veya bu kişi diyemem. Ben profili çiziyorum. 20 kişilik kadrosu varsa, hiç olmazsa 5 kişi futbolun içinden gelen olmalı" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Saffet Sancaklı Fatih Hoca Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title