Haberler

Milli karateciler söyleşiye katıldı

Güncelleme:

Kağıthane Belediyespor'un Avrupa ile dünya şampiyonu milli karatecileri Serap Özçelik Arapoğlu, Uğur Aktaş ve Merve Çoban, söyleşiye katıldı.

Kağıthane Belediye spor'un Avrupa ile dünya şampiyonu milli karatecileri Serap Özçelik Arapoğlu, Uğur Aktaş ve Merve Çoban, söyleşiye katıldı.

Gültepe Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen söyleşide, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de yer aldı.

Burada açıklamada bulunan sporculardan Serap Özçelik Arapoğlu, karateye arkadaşının tavsiyesiyle başladığını söyledi.

Karate ve atletizme çocukluktan beri ilgi duyduğunu belirten Serap, "Bu spora başladığımda, aklımda hiç bırakmak olmadı. Hep daha iyisini yapmaya çalışıyordum. Olimpiyatlarda karate ilk defa yapılacak. Orada 55 kiloda yarışacağım. Normalde 50 kiloda mücadele ediyorum. Yani hiç karşılaşmadığım sporcularla yarışacağım. Yenmek ve yenilmek sporun cilvesi. Karate çok gelişti, hem olimpiyatlara alındık hem de kurallar değişti. Artık karatede kalite artmış durumda." diye konuştu.

Milli sporcu Merve Çoban ise karateye 3 aylık deneme süreci sonunda başladığını aktararak, "18 senedir bu branşın içindeyim. Dövüş sporlarına her zaman ilgim vardı. Agresif bir insandım ve spor sayesinde bunu bastırabildim. Kazanmayı ve başarmayı seviyorum. Karateye artık çok fazla talep var. Olimpiyatlarda da beklenti yükseldi. Tatlı bir heyecana sahibiz. Sonucun güzel olacağına inanıyorum. Çok fazla madalya getireceğimizi düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Çok hareketli bir çocuk olması sebebiyle ailesinin yönlendirmesiyle karateye başladığını dile getiren Uğur Aktaş da, "Bizden önceki sporculara olimpiyat nasip olmadı. Karatede Avrupa ve dünya şampiyonalarında ülkemizi daha önce temsil ettik ama olimpiyat çok başka. Karatenin olimpiyatlarda yer alması bizi çok heyecanlandırdı. Hep bunun hayalini kuruyorduk." ifadelerini kullandı.

Söyleşi, katılımcıların milli sporculara sorular yönelttiği bölümün ardından tamamlandı.

Kaynak: AA / Güncel

Serap Özçelik Kağıthane Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title