Haberler

Milletvekili Yaşar Akçadağ İlçesini Ziyaret Etti

Ak Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar, Akçadağ ilçesini ziyaret ederek bazı temaslarda bulundu.

Beraberinde partililerle birlikte ilk olarak Akçadağ AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret eden Milletvekili Yaşar, burada partililerle bir süre görüştü. Yaşar burada yaptığı konuşmada İslam coğrafyasının tamamında da kan ve gözyaşının hakim olduğunu belirterek Türkiye'nin de aynı şekilde karıştırılmak istendiğini söyledi. Endonezya'dan Afganistan'a, Yemen'den Fas'a son 100 yılda AK Parti gibi bir partinin var olamadığın belirten Yaşar, İslam coğrafyasında darbe ve katliamların olduğuna dikkat çekti.

15 Temmuz darbe girişimine de değinen Yaşar, şuan da bir toparlanma sürecinde olunduğunu ve bu sürecin de biraz sancılı geçtiğini belirtti. Yaşar, "Bizim bu süreci sıfır hasarla, yanlışla geçirmemiz mümkün değil muhakkak ki yanlışlıklar olabilecektir. Burada yapılan operasyon sadece iktidara yönelik değil bölgenin de dengesini bozmak için yapılan bir operasyondu" diye konuştu.

Yaşar ve beraberindekiler daha sonra Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan'ı ziyaret etti. Kazgan, burada yaptığı konuşmada belediye olarak toparlandıklarını ve artık kendi bütçesinden de hizmet yapabilecek bir düzeye geldiklerini söyledi. Şuan için 3,5 milyon TL yapılandırılmış bir borçlarının mevcut olduğunu belirten Kazgan, personel konusunda da kurumsallaşmaya gittiklerini emekli olan personel yerine üniversite mezunlarını tercih ettiklerini söyledi.

Kazgan ayrıca belediye çalışmaları hakkında ziyaretçilere detaylı bilgiler sundu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nurettin Yaşar AK Parti Malatya Akçadağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title