Haberler

Milletvekili Yalçınkaya Kastamonu'ya Gitti

Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, CHP'nin Kastamonu'ya gönderdiği heyette yer aldı.

Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, CHP'nin Kastamonu'ya gönderdiği heyette yer aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi M. Rıza Yalçınkaya, CHP Kastamonu İl Başkanlığı'nın, Kastamonu genelinde alan çalışması yapılması yönündeki talebi üzerine Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun il sorunlarını tespit etmek ve halkın isteklerini dinlemekle görevlendirdiği 12 milletvekiliyle beraber Kastamonu'ya gitti.

Kastamonu'ya giden heyette; CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya'nın yanı sıra Artvin Milletvekili İlhan Demiröz, Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, İstanbul Milletvekili Ayşe Eser Danışoğlu, İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, İstanbul Milletvekili Sedef Küçük, İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, Samsun Milletvekili Ahmet İhsan Kalkavan, Tokat Milletvekili Orhan Düzgün ve Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk yer aldı.

CHP İl Başkanlığı'nda gazetecilere yapılan açıklamanın ardından CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk ile birlikte Cide ve Şenpazar'a gitti.

PAZARYERİ VE ESNAF ZİYARETİ YAPILDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk ile birlikte Cide ve Şenpazar'da gerçekleştirdikleri pazaryeri ve esnaf ziyaretleriyle halkın içine karıştılar. Hem cadde esnafını hem de pazaryeri esnafını tek tek gezen Milletvekili Yalçınkaya, hayırlı işler dileyip bol kazanç temennisinde bulundu. Adım atmadık yer bırakmadığı pazaryerinde esnaflarla tek tek selamlaşan CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, alışveriş yapan vatandaşlarla da uzun uzun sohbet etti. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Rıza Yalçınkaya Kastamonu Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title