Haberler

Milletvekili Soluk'tan İlçe Ziyaretleri

AK Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk, Hafik ve Zara ilçelerinde bazı temaslarda bulundu.

AK Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk, Hafik ve Zara ilçelerinde bazı temaslarda bulundu.

Hafik Belediye Başkanı Mitat İlhan ve AK Parti Hafik İlçe Başkanı Habib Görler eşliğinde esnaf ziyaretinde bulunan Soluk, 31 Mart seçimlerinde belediye başkanı adayı İlhan'a destek istedi.

Ziyaretleri esnasında esnafla bilgi alışverişinde bulunan Soluk, Hafik'e katma değer üretecek yatırımların yapılmaya başlanacağını söyledi.

İlçeye bir hastane yapılacağını müjdeleyen Soluk, "Yeni yapılacak hastanenin projeleri tamamlandı. Hafik Selçuklu'nun ilk otağıdır, dolayısıyla Selçuklu mimarisiyle bir hastane yapacağız. Bu da Hafik'e bir katkı sağlayacaktır." dedi.

Pusat Özen Barajı'nın gelecek yıl sulu tarıma hazır olacağına belirten Soluk, "Boru hatlarındaki basınç ayarı gibi nedenlerle Pusat Özen Barajı istenilen ekim alanlarını sulayamadı. Bunun üzüntüsünü duyuyoruz. DSİ Bölge Müdürümüz ile konuştum, inşallah bu yaz bu problem ortadan kalkacak. İnşallah sulu tarım başlayacaktır." diye konuştu.

Soluk, Hafik ilçesinde de hızlı tren istasyonunun yer alacağını ve bu planda kesinlikle bir değişiklik olmayacağını ifade etti.

Zara'da ziyaretlerde bulundu

Milletvekili Soluk, memleketi Zara ilçesinde de çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Yenicami Mahallesi Kümeevler mevkisinde cadde üzerinde toplanan kalabalık, Soluk'u maytap, konfeti ve davul zurna ile karşıladı. Soluk ve beraberindekiler daha sonra konuk olduğu Osman Sarıkaya'nın evinde, aile fertleri ve vatandaşlarla uzun süre sohbet etti.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Soluk, "Uzun süre sizlerle bir çok kez bir araya geldik. Şuan oturduğunuz yerlerin afet kapsamına alınması üzerine yeni evleriniz inşa edildi ve 130 metrekarelik yeni konutlarınız hazır duruma geldi. Çok zor şartlar altında yaşadınız, yeni konutlar sizlerin hakkıydı, gereken oldu." dedi.

İşsizliğin dünya üzerinde en büyük sorun olduğuna değinen Soluk, "Çok şükür hükumetimiz gerçekleştirdiği programlarla işsizliği düşük seviyelere çekti. Devlet üzerine düşeni yapmaktadır. Devlet kapısının dışında insanlar kendi işlerini ve iş alanlarını bulmak, kurmak zorunda. Özel sektörde istihdam veya özel teşebbüslerde bulunmak ve kurmak gibi bir çok kapı değerlendirilmelidir." diye konuştu.

Milletvekili Soluk'a ziyaretinde Zara Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, AK Parti Zara İlçe Başkanı Kenan Oğuzhan eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Milletvekili Sivas Hafik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu durakları neler? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? Metro hattı açıldı mı? Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title