Haberler

AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Sarıgöl'de ziyaretlerde bulundu

Güncelleme:

AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Sarıgöl'de muhtarlar ve mahalle temsilcileriyle bir araya geldi.

Ak Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Sarıgöl'de muhtarlar ve mahalle temsilcileriyle bir araya geldi.

Sarıgöl Ziraat Odası dinlenme tesislerinde düzenlenen kahvaltı programına katılan Kıvırcık konuşmasında, salgın sürecinde çok ağır imtihanlar verildiğini belirterek salgın sürecinde istişare toplantılarından da mahrum kalındığını söyledi.

Kıvırcık, "'Her şerde bir hayır vardır' Atalarımız boşuna söylememişler. Bu içinden geçtiğimiz süreç, bize hem sağlığımızın kıymetini bir kere daha anlama imkanı verdi. Hem de birliğin, beraberliğin, istişarenin bir arada gönül birliğinin ne kadar kıymetli olduğunu bir kere daha gösterdi." ifadelerini kullandı.

Kıvırcık, şöyle devam etti:

"Çok çalışmamız gereken zamanlardan geçiyoruz. Siz ne kadar emek verirseniz o kadar karşılığını alırsınız. Memleket toprak gibidir, siz ne kadar işlerseniz bereketi artar. Biz 19 yılda AK Parti olarak birçok hizmetlere imza attık yollarımızı yaptık, denizlerin altından yollar geçirdik. Köprüler yaptık yolları birleştirdik. Yaptıklarımızı geride bırakarak, daha yenilerini yapmak için koşmaya devam ettik. Bunlar yeterli değil daha çok hizmet için biz buraya sizlerin fikirlerini almaya geldik. Biz çalıştık, hizmet ürettik. En büyük sınavımız birlik ve beraberliğimiz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın MHP lideri Devlet Bahçeli'nin izinde birlik ve beraberlik içinde Cumhur ittifakı olarak memleketimize ve milletimize sahip çıkarak memleketimiz olan hizmetimize yerine getirdik."

Milletvekili Kıvırcık daha sonra Sarıgöl'de iş kazası geçiren Yaşar Coşkun'u evinde ziyaret etti.

Sarıgöl Kaymakamı Ali Aslan'ı da makamında ziyaret eden Kıvırcık'a ilçe ziyaretlerine MHP ve AK Parti Sarıgöl Belediye Meclis üyeleri de eşlik etti.

Kaynak: AA / Politika

Milletvekili AK Parti Sarıgöl Manisa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title