Haberler

Milletvekili Bircan'ın, CHP Sakarya İl Başkanlığını Ziyareti

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ile birlikte, CHP Sakarya İl Başkanlığını ziyaret etti.

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ile birlikte, CHP Sakarya İl Başkanlığını ziyaret etti.

Bircan yaptığı yazılı açıklamada, CHP'nin 36. Olağan Kurultayı'nda verdikleri destek nedeniyle il yönetimine ve kurultay delegelerine teşekkür ettiğini belirtti.

Sakarya'da partililerin ve halkın yoğun ilgisinden çok memnun olduklarını aktaran Bircan, şunları kaydetti:

"Sayın Muharrem İnce'yi destekleyen Sakarya örgütümüze teşekkür ziyaretinde bulunduk. Partililerimiz ve halkımızın yoğun ilgisi bizi çok mutlu etti. İlk seçimlerde Sakarya'da CHP'nin oylarının artışını hep birlikte göreceğiz. Kurultayımız tam bir demokrasi şöleni oldu. İki adaylı bir seçim bizim dışımızda hangi partide var?

AKP'yi bırakın muhalefet partilerinin bile hiçbirinde iki aday çıkan parti kongresi göremiyoruz. Genel başkan seçimi sonrasında ben başta destek verdiğim sayın Muharrem İnce'nin listesi olmak üzere birçok anahtar liste teklifini reddederek milletvekili arkadaşım Okan Gaytancıoğlu'nu destekledim ve onun PM'ye seçilmesi için elimden gelen bütün çabayı harcadım."

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Muharrem İnce Erdin Bircan Sakarya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title