Haberler

Milletvekili Aday Adayı Cihan Saraç, Mazlum-der'i Ziyaret Etti

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Cihan Saraç, seçim ziyaretleri kapsamında Mazlum-Der Sakarya Şube Başkanı Nurullah Şentürk ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Cihan Saraç, seçim ziyaretleri kapsamında Mazlum-Der Sakarya Şube Başkanı Nurullah Şentürk ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mazlum-Der Şube Başkanı Nurullah Şentürk "Adaylığınız hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi. Ziyarette konuşan Milletvekili aday adayı Saraç, hem kendi projeleri hakkında başkana bilgi verdi, hem de Sakarya da yapılan yatırımlar, ilin gelişmesi için kısa, orta ve uzun vadede yapılması gereken çalışmalar hakkında da bilgi aldılar. Saraç, "Allah nasip eder Sakarya da 7-0 yapıp, Türkiye'de 400 milletvekili sayısını bulduğumuzda askeri kışla mantığı olan 1982 model Anayasamızı Yeni Türkiye ve Güçlü Geleceğimizi inşa edebileceğimiz bir anayasa yapacağız. İnsana yönelik, insanın hak ve özgürlüklerine yönelik, herkese eşit haklar veren, insanı yaşat ki devlet yaşasın mantığı olan, başkanlık sistemini de getirecek olan yeni bir anayasa ilk hedefimizdir. Mazlum-Der kuruluş olarak son derece önemli bir yerde durmaktadır. İnsan Hakları ve Mazlumlar İçin Dayanışma Derneği adından da anlaşılacağı gibi insan hakkı ve onuru üzerine kurulmuş bir oluşumdur. Ülkenin en zorlu günlerinde dahi bu ilkelerinden taviz vermemiş, duruşunu ve insan hakkı tanımını asla değiştirmemiştir. Başörtüsü yasağında nerede durdu ise, Filistin'de uygulanan İsrail zulmünde de o noktada durmuş, mazlum insanların hak ve hürriyetleri için mücadele etmiştir. İnsanın doğuşundan gelen temel hak ve özgürlükler ellerinden asla alınamaz. Bu evrensel bir kaidedir ve Türkiye'de ki insan hakkı ihlallerine karşı olan duruşumuz her zaman devam edecektir. AK Parti iktidarı ile Türkiye vesayet dönemlerinin baskıcı tutumları bir kenara itilmiş, temel özgürlükleri merkeze alan bir yapı gelmiştir. AK Parti Türkiye'de özgürlüklerin önünü açan, insanın yaşama hürriyetini dokunulmaz sayan bir siyasi oluşumdur. Bu açıdan da AK Parti aday adayı olarak Mazlum-Der'i ziyaret ederek kendileri ile istişarede bulundum. Son derece verimli bir toplantı oldu" dedi.

SARAÇ TIP BALOSUNA KATILDI

Milletvekili aday adayı Cihan Saraç, 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında Tıp Balosuna katıldı.

İl genelinde görev yapan hekimlerin ve sağlık çalışanlarının davetli olduğu Tıp Balosuna katılan Milletvekili aday adayı Cihan Saraç, "Hekimlerimiz insanları sağlığına kavuşturmak için çalışıyor. Kutsal bir görevi ifa ediyorsunuz. Bu görevinizi yerine getirirken zorluklarla da karşılaşıyorsunuz. Bizler sizlerin karşılaştığı bu zorlukları en aza indirmek için çalışıyoruz, 'Şifa veren ele vefa' projesi Sakarya'dan tüm Türkiye'ye yayılan bir proje, Sayın Başbakanımız bu projenin açılışında yaptığı konuşmada, 'Hiçbir makam, doktorun hastasını tedavi ettiği zaman duyduğu hazzı veremez' diyerek, sizlerin ne kadar önemli bir mesleğe sahip olduğunuzu vurguladı, 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle, hepinize mesleğinizde kolaylıklar ve başarılar diliyorum" açıklamalarına yer verdi.

Konuşmaların ardından Sakarya da yılın hekimleri seçilen iki hekime, hekimliğin 50 yılını dolduran hekimlere ve başarılı hekimlere başarı belgesi verildi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cihan Saraç Ak Parti Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title