Haberler

Midyat Belediye Başkanı Şahin basın mensuplarına maske ve dezenfektan dağıttı

Güncelleme:

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, kentte görev yapan basın mensuplarına, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında eldiven, maske ve dezenfektandan oluşan set dağıttı.

Belediye Başkanı Şahin yaptığı açıklamada, tüm dünyanın koronavirüs salgınıyla mücadele ettiğine dikkati çekerek, Türkiye'de de salgına karşı belirli meslek gruplarının risk oranlarının yüksek olduğunu söyledi.

Belediye olarak tüm risk altında bulunan meslek gruplarına ve sağlık çalışanlarına bu konuda destek sunduklarına işaret eden Şahin, bu risk gruplarından birinin de sahada çalışan basın mensupları olduğunu aktardı.

Basın mensuplarının koronavirüsle mücadelede de etkin bir görevleri olduğunu anlatan Şahin, "Halkımızın doğru bilgilendirilmesi, bilinçlendirilmesi noktasında basın mensuplarının önemi ve rolü çok önemli. İçinde koruyucu eldiven, maske ve dezenfektan ile kolonya bulunan set hazırladık. Bu setleri gazeteci arkadaşlarımıza dağıtıyoruz. Onlara desteklerimiz devam edecek." dedi.

Şahin, koronavirüs salgınıyla mücadele çalışmaları kapsamında ilçe sakinlerine "Evde kal" çağrısını yineleyerek, "Birlikte başaracağız." diye konuştu.

Daha sonra hazırlanan set Belediye Özel Kalem Müdürü Halil Polat, AR-GE Müdürü Ali Alptekin ile personel müdürü Mehmet Onur tarafından gazetecilere teslim edildi.

Basın mensupları da Belediye Başkanı Şahin ve bu destekte emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Veysi Şahin Edibe Şahin Türkiye Midyat Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title