Haberler

Michael Kors 5 Milyon Çocuğa Ulaştı

Güncelleme:

Michael Kors, WFP için özel olarak sınırlı sayıda ürettiği 100 Series koleksiyonuna yeni bir model daha ekliyor.


Ünlü tasarımcı Michael Kors, sivil toplum kurumlarıyla işbirliği yaparak açlıkla savaşan ve acil durumlarda gıda yardımında bulunan dünyanın en büyük yardım kuruluşu United Nations World Food Programme (WPF) ile gücünü birleştirerek dünya genelinde 5 milyon çocuğa gıda yardımında bulundu.

Söz konusu yardım, geçtiğimiz yıl markanın WFP ile gerçekleştirdiği işbirliği sonucu ürettiği 100 series özel koleksiyonunda yer alan ve bizzat Michael Kors tarafından tasarlanan Watch Hunger Stop saatlerinin satışından elde edilen gelirin bir bölümüyle gerçekleştirildi.

Projede yer almaktan büyük gurur duyduğunu belirten ünlü tasarımcı, "WPF'ye katılırken müşterilerimizin de bizimle beraber dünyadaki açlığıbir nebze de olsa durdurmak için savaşacaklarından emindik ve ne mutlu bize ki yanılmadık" dedi.
Ekim ayında Michael Kors mağazalarında satışa sunulacak saatlerin her birinin satışından elde edilecek gelir ile100 çocuğa gıda yardımı yapılacak. Ayrıca Michael Kors satılan her saat için WFP'ye 25 $ bağışta bulunacak. Ekim ayı boyunca Michael Kors mağazalarına giden müşteriler ve ziyaretçiler, 16 Ekim Dünya Gıda Günü'nü de içinde barındıran ay boyunca WFP'ye yardımda bulunabilecekler.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Michael Kors Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli? Define faciası! İznik define olayı ne? Define ararken kaç kişi hayatını kaybetti? Lille - Aston Villa maçı hangi kanalda, saat kaçta? Lille - Aston Villa maçı CANLI İZLE! Nesrin Cavadzade'nin yeni sevgilisi kim? Kaan Yardımcı kimdir? Kaan Yardımcı kaç yaşında, nereli? Bayhan kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Bayhan kaç yaşında, nereli? Bayhan biyografisi! VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 18 Nisan İstanbul'da vapur seferleri iptal mi edildi? Yeşim Akıncı kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yeşim Akıncı kaç yaşında, nereli? Yeşim Akıncı biyografisi! Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title