Haberler

MHP Milletvekili İzzet Yönter Emirdağlılarla İftar Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Başdanışmanı Emirdağlı İzzet Yönter, Eskişehir’de Emirdağlılarla iftar yemeğinde buluştu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başdanışmanı Emirdağlı İzzet Yönter, Eskişehir'de Emirdağlılarla iftar yemeğinde buluştu.

Eskişehir'deki Emirdağlılar, Eskişehir'de iftar yemeğinde buluşarak birliktelik mesajı verirken, Eskişehir'de işadamı Akif Sever'in ev sahipliğinde verilen iftar yemeğine çok sayıda Emirdağlı katıldı. İftara; MHP Eskişehir İl Başkanı Oğuz Sever, MHP Emirdağ İlçe Başkanı Ceylan Morca, MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Serdar Ulucan, MHP Tepebaşı İlçe Başkanı Ahmet Boztepe, Türk Eğitim Sen 1 No'lu Eskişehir Şube Başkanı Haydar Urfalı, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Eskişehir Şube Başkanı Hasan Sezer, Eskişehir Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Mehmet Çiçek, Eskişehir Emirdağ Kültür Sanat Derneği (ESAB) Başkanı Ahmet Urfalı katıldı.

İftar yemeğinden önce, Eskişehir MHP eski İl Başkanı Kadir Diker Kur'an- ı Kerim okudu. İftarı düzenleyen Akif Sever, Emirdağlıları birbirleriyle buluşturmak ve kaynaştırmak için iftar yemeğini Eskişehir'de düzenlediğini söyledi. İzzet Yönter ise yaptığı açıklamada, "Eskişehir'de, Emirdağlı iş adamı Akif Sever'in düzenlediği iftar yemeğine katılmak için, Ankara'dan Eskişehir'e geldim. Emirdağlılarla birlikte Eskişehir'de iftarımızı açtık. Emirdağlı hemşehrilerimizle hep birlikte kaynaştık, sohbet ettik ve karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk.Yaşam sürecim; Eskişehir, Emirdağ ve Ankara'da geçti. Eskişehirlileri ve Emirdağlıları çok seviyorum. Eskişehir ve Emirdağ'ına hizmet etmek için tüm gayretlerimi sarfedeceğim. Her zaman, her yerde Emirdağlı ve Eskişehirli hemşerilerimin yanında olacağım. Birlik beraberlik içinde inşallah güzel günlere kavuşacağız. Bu mübarek ayın insanlık adına hayırlara vesile olmasını dilerim. Rabbim inşallah önümüzdeki dönemlerde hep beraber daha güzel ortamlarda ve daha güzel Ramazanlarda Eskişehir'deki Emirdağlıları, Eskişehir'de bir araya getirmeyi nasip etsin" dedi.

Sahur vaktine kadar devam eden sohbet, iyi dileklerle sona erdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Eskişehir Emirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title