Haberler

MHP Milletvekili Adayları Gaziantep Ticaret Borsası'na Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Gaziantep Milletvekili adayları ve parti yöneticileri, Gaziantep Ticaret Borsasını ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Gaziantep Milletvekili adayları ve parti yöneticileri, Gaziantep Ticaret Borsasını ziyaret etti.

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Türkiye'de huzur, sükunet ve istikrar ortamının yakalanması için toplumun tüm kesimlerine büyük görevler düştüğünü söyledi. GTB Meclis Başkanı Selami Memiş, GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Meclis Üyeleri tarafından karşılanan MHP heyeti, satış salonlarında gerçekleştirilen toplantıda borsa üyeleriyle bir araya geldi. GTB Başkanı Tiryakioğlu, Türkiye'nin huzur ve güven ortamına duyduğu ihtiyacı dile getirerek, 1 Kasım erken genel seçimlerinin sonuçlarının ülkeye ve millete hayırlı olması temennisinde bulundu. İş dünyasının her zaman istikrardan yana olduğunu dile getiren Tiryakioğlu, Türkiye'nin yeniden başarı hikayeleri yazabilmesi için toplumun tüm kesimlerine büyük görevler düştüğünü söyledi. Konuşmasında terör olaylarına da değinen Tiryakioğlu, ülke barışına ve bölge ekonomisine zarar veren terör eylemlerinin sona ermesinin en büyük dilekleri olduğunu ifade etti. MHP Gaziantep Milletvekili Ertuğrul Tolga Orhan ise Gaziantep ve Türkiye gündemi hakkında değerlendirmelerde bulunarak partisinin seçim beyannamesi hakkında açıklamalarda bulundu.

MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan ise üyelerde gelen sorulara cevap verdi, tarımsal üretimin sanayi üretimine dönüştürülmesi hakkında yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep Ticaret Borsası Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title