Haberler

MHP'li Yıldız: "Kamudaki Taşeronları Kadroya Alacağız"

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi çalışanları, MHP Malatya Milletvekili adaylarını ağırladılar.

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi çalışanları, MHP Malatya Milletvekili adaylarını ağırladılar. MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, Milliyetçi Hareket iktidarında kamuda çalışan tüm taşeron işçileri kadroya alacaklarını kaydetti

İnönü Üniversitesi (İÜ) Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM) çalışanları, MHP Milletvekili adaylarını ağırladı. Güven Düğün Salonu'nda toplanan TÖTM çalışanları etkinliğinde konuşan MHP Malatya Milletvekili Adayı Avukat Arif Yıldız, TÖTM çalışanların bu birlik ve beraberliğinin daim olmasını temenni ederek, "Biz diğer siyasi partilerden farklıyız. Bizim bir davamız var. Bu davamız netice olarak Allah'ın kelamını Dünya'ya hakim kılma davasıdır. Bu yolda hareket ve hizmet eden tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Ülkücü Hareket, yeri zamanı geldiğinde kendi iradesiyle tavır koyabilen bir harekettir. Maalesef Türkiye Cumhuriyeti'nin çok ciddi tehlikeli bir süreçten geçiyoruz. Allah'ın izniyle 7 Haziran genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket'in iktidarıyla bu tehlikeli süreci engellemiş olacağız" dedi.

Bin yıllık kardeşliğin yeniden tesis edilmesini Milliyetçi Hareket iktidarı sağlayacağını belirten Yıldız, bu kardeşliğin ayrışmasını Ülkücü Hareket iradesi önleyeceğini kaydetti.

"Eğer buradaki arkadaşlarımız karar verirse Milliyetçi Hareket Malatya'da birinci parti olur" diyen Yıldız, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz önce başaracağımıza inanacağız. Ondan sonra da çalışacağız, çalışacağız ve çalışacağız. Netice olarak da Cenabı Allah'ın yardımını alarak başaracağız, başaracağız ve başaracağız. Bunun için sizlerden şunu rica ediyorum. Buradan çıktıktan sonra geçen seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisine oy vermemiş kaç kişiyi Milliyetçi Harekete oy veririm diye ikna edebiliriz. Bir kişiyi ikna etsek, bu çok önemlidir. Yapabiliyorsak daha fazla kişi ikna edelim. Önemli olan bunun için bir çaba sarf etmektir. Zaten ülkücü irade bu işi kendisi yapar. Kurtta işi, kendi yapar ya onun gibi. İşte ülkücü irade de kendi işini kendi yapar. Sadece İl Başkanı Mehmet Erdem'in Arif Yıldız'ın, Hakan Yılmaz'ın, Güzün Koçak'ın Übeyt Akçin'in Hakan Kalkan'ın, Mehmet Ali Özpolat'ın çalışmasını beklemez ve Allah'ın izniyle bu çığ gibi büyüyecektir."

Kamu çalışanların sıkıntı ve sorunlarını iyi bildiğini belirten Yıldız, Milliyetçi Hareket iktidarında kamuda çalışan tüm taşeron işçilerin kadroya alacaklarını kaydetti. Asgari ücreti bin 400 lira yapacaklarını vurgulayan MHP'li Yıldız, her yıl 700 bin işsize iş imkanı sağlayacaklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Malatya'nın en önemli geçim kaynağı kayısı ürünüdür. Milliyetçi Hareket iktidarında kayısıya taban fiyat uygulayacağız. Pazarlamasını devlet eliyle yapacağız. Bunları yapabilmek için Milliyetçi Hareket Partisi'nin Malatya'da birinci parti, Türkiye'de de iktidar olması gerekiyor. Allah bizi birbirimizden ayırmasın. Bizleri Türkiye Cumhuriyeti çatısı altında yaşamayı nasip etsin. İnşallah Cenabı Hak, 8 Haziran'da şehirlerin meydanında burada gururlar Milliyetçi Hareket Partisinin başarısını kutlamayı nasip eder. Allah'ın izniyle Milliyetçi Hareket iktidara yürüyor. Biz sizinle birlikte buna imza atmayı istiyoruz. Sizin imzanız olmasını istiyorum. Allah hepinizden razı olsun."

MHP'li Yıldız konuşmasını tamamladıktan sonra "Malatya sizinle gurur duyuyor" şeklinde tezahürat yapıldı. MHP'li Yıldız da "Asıl biz sizinle gurur duyuyoruz" dedi.

MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem ve MHP Malatya Milletvekili adayı Eczacı Güzün Koçak'ta, TÖTM çalışanlarına bu birlik, beraberlikten dolayı teşekkür etti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Turgut Özal Arif Yıldız Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title