Haberler

MHP'li Başkan Ok'un Maaşına Haciz

Güncelleme:

Mahkeme, Balıkesir eski itfaiye müdürü Rahmi Göçer'i dövmekle suçlanan Balıkesir Belediye Başkanı MHP'li İsmail Ok'un maaşına haciz koydu.

Balıkesir eski itfaiye müdürü ve sendikacı Rahmi Göçer'i, bir yerel gazetedeki köşe yazısı nedeniyle dövdüğü gerekçesiyle 3 ay 22 gün hapis cezası alan, ardından aynı olayla ilgili 15 bin lira tazminat ödemeye mahkum edilen Balıkesir Belediye Başkanı MHP'li İsmail Ok'un maaşına haciz geldi.

Balıkesir 3'üncü İcra Müdürlüğü, alacaklı Rahmi Göçer'in avukatı Mehmet Birol Şahin'in başvurusu üzerine Başkan Ok'un maaşının 1/4'ünün haczine karar verdi. Belediye Başkanı İsmail Ok'la birlikte Özel Kalem Müdürü Naim Aladağ, Fırıntaş Müdürü Uğur Erol ve Ülkü Ocakları eski Başkanı Mehmet Topuz'la ilgili haciz yazılarının da ilgili kurumlara tebliğ edildiğini belirten avukat M. Birol Şahin şu bilgileri verdi:

"Adalet bu konuda sözünü söyledi, yasal süreç ise devam ediyor. Şimdilik ev ve işyerlerinde haciz yapmayacağız, çünkü borcun ödeneceğini düşünüyorum. Şehrimizin Belediye Başkanının, makamında bir şahsı darp etmesi nedeniyle hapis cezası alması ve yaşadığı bu süreçten dolayı bir Balıkesirli olarak üzgünüm. Çünkü Balıkesir'in adının bu şekilde geçmesi hoş değil. Zaten Balıkesirliler bu olayı doğru bir biçimde değerlendirecektir. Yine de büyükşehir belediye başkan adaylığını açıklayan İsmail Ok'a seçim çalışmalarında başarılar diliyorum." - Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Birol Şahin Balıkesir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title