Haberler

MHP İstanbul'a Kadın Eli

İstanbul MHP Basın ve Propagandadan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Füsun Kayan Ardaman, Türkiye'nin seçim sürecine girdiğini belirterek, "MHP İstanbul İl Başkanlığı olarak yeni ekibimizle stratejilerimizi belirliyor ve"...

İstanbul MHP Basın ve Propagandadan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Füsun Kayan Ardaman, Türkiye'nin seçim sürecine girdiğini belirterek, "MHP İstanbul İl Başkanlığı olarak yeni ekibimizle stratejilerimizi belirliyor ve komisyonlar bazında çalışmalarımızı yapıyoruz" dedi.

İstanbul MHP Basın ve Propagandadan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Füsun Kayan Ardaman, ekibiyle birlikte İhlas Haber Ajansı'nı ziyarete etti. Çalışmaları hakkında bilgi veren Kayan, komisyonlardaki kadın ağırlığına dikkat çekti.

Türkiye'nin önümüzdeki dönemde önemli bir seçim sürecine girdiğinin altını çizen Kayan, "Yerel seçimler ve arkasından genel seçimler var. Bu bağlamda MHP İstanbul İl Başkanlığının yeni ekibi ile çalışmalar yapıyoruz. Stratejilerimiz belirleniyor. Komisyonlar bazında ekiplerimizi oluşturduk. Gördüğünüz gibi komisyonlarda bir bayan ağırlığı var. Çeşitli komisyonlarda da kendi alanlarında uzmanlaşmış bayan arkadaşlar görev aldı" ifadelerini kullandı.

Ardaman, bütün medya kuruluşları ile yakın ilişkiler kurmaya çalışacaklarını kaydetti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Füsun Kayan Ardaman İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title