Haberler

MHP İl Başkanı Baki Ersoy Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, düzenlediği basın açıklamasında, “Biz bu şehirde her zaman denge olmaya çalıştık” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, düzenlediği basın açıklamasında, "Biz bu şehirde her zaman denge olmaya çalıştık" dedi.

MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy ile Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Volkan Çolak, Ülkü Ocakları önünde basın açıklaması düzenledi. Burada bir konuşma yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı Volkan Çolak, "15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından, devletin ve milletin bekası için hiçbir ikbal ve makam beklemeden canını ortaya koyan ülkücü hareket, ülkemizin varlık yokluk mücadelesi verdiği bu kritik günlerde yine canını malını ortaya koyarak ülkemizin verdiği beka mücadelesinde devletinden taraf olarak bin yıldır süren devlet anlayışını bir kez daha tüm şer odaklarına ve dünyaya ispatlamıştır. Şehit kardeşimizin adının her karış toprağı için canımızı vereceğimiz şehrimizde yaşatılması gibi haklı bir talebimiz, terör örgütlerine PKK militanlarına gösterilen azami ihtimam kadar talep görmemiştir" ifadelerini kullandı.

MHP İl Başkanı Bakir Ersoy da, "Bizler 16 Nisan referandumundan ve 15 Temmuz sürecinden bugüne, MHP'nin tarihinde her daim milletimizin geleceği ve devletimizin bekası için Türk milliyetçileriyiz. Durum böyle olunca hassas olduğumuz konularda biz elimizi her türlü taşın altına koymuşken böyle bir tavırla da karşı karşıya kalınca ister istemez bizde tepkimizi ortaya koymak zorundaydık. Biz her zaman bu şehirde denge olmaya çalıştık. Her zaman kavganın ve gürültünün yanında olmayan tarafta olduk. Biz her zaman idare eden taraf olduk. Çevre ve Şehircilik Bakanımızda bana ulaşarak 'Ben size söz veriyorum, açılışını ben yapmak kaydıyla en kısa sürede şehidiniz Fırat Yılmaz Çakııroğlu'nun ismini istediğiniz yere birlikte koyacağız' dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Volkan Çolak Baki Ersoy Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title