Haberler

MHP'den Bilgilendirme Toplantısı

MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, MHP kurmaylarının "Bilgilendirme Toplantısı" için hafta sonu Denizli'ye geleceklerini bildirdi.

MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, MHP kurmaylarının "Bilgilendirme Toplantısı" için hafta sonu Denizli'ye geleceklerini bildirdi.

Birtürk, yaptığı yazılı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla MHP kurmaylarının Türkiye turu kapsamında "Bilgilendirme Toplantısı" başlattıklarını belirtti.

Geniş katılımla 8 Ocak'ta gerçekleştirilecek toplantıda, MHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, MHP MYK üyesi Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy ile MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem'in hazır bulunacaklarını bildiren Birtürk, şunları kaydetti:

"Yapılacak toplantıda ülkemizdeki son gelişmeler değerlendirilecek, 7 Haziran'dan 1 Kasım'a, 15 Temmuz'dan günümüze, terör başta olmak üzere Türkiye'deki son olaylar değerlendirilecek. Aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi'nin duruşu, olaylara bakış açısı da katılımcılara anlatılacak. Çevre ilçelerden ve teşkilatlardan da toplantıya gelecek olanların yanı sıra teşkilat dışından da toplantı için çağrı yapılacak."

Toplantıyla ilgili şehrin değişik yerlerine afiş asılırken, Birtürk, tüm partilileri toplantıya davet etti.

Kaynak: AA / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Cafer Birtürk Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title