Haberler

MHP Adayı Temizer'den Demirtaş'ın Cumhurbaşkanı Eleştirisine Sert Tepki

Güncelleme:

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Yavuz Temizer, HDP Eş Genel Başkanı Selahatttin Demirtaş'ın, Cumhurbaşkanı ile ilgili söylediği sözlere sert tepki gösterdi.

MHP Elazığ 1. sıra milletvekili adayı Yavuz Temizer, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili 'Allah yalancının belasını versin mi' şeklinde açıklamasındaki eleştirisi nedeniyle tepki gösterdi.

"CUMHURBAŞKANINA HAKARET YAĞDIRIYORLAR, AK PARTİ ADAYLARINDAN SES YOK"

HDP'nin 'Diyanet İşleri Başkanlığı'nı kaldıracağız' dediğini hatırlatan Temizer, "Cumhurbaşkanı haklı olarak bunların din düşmanı olduğunu söyleyince de 'Allah yalancının belasını versin mi' diye Elazığ'dan hakaret yağdırıyor. Ama bakıyorsunuz AK Parti adaylarından ses yok. Cumhurbaşkanı elbette eleştirilebilir. Yeri geliyor biz de eleştiriyoruz. Ama hakaret kabul edilemez. Bu adaylar yıllarca Cumhurbaşkanının eteğine sığınarak siyaset yaptılar ama şimdi Demirtaş'ın Elazığ'da yaptığı hakaretler karşısında sesleri çıkmıyor. Dün akilleri kollarına takıp bu şehre getirmekten korkmuyorlardı ama Demirtaş'a cevap vermekten korkuyorlar." dedi.

"HDP DİN DÜŞMANI"

HDP'nin din düşmanı olduğunu savunan Temizer, "İmralı'daki katil önce kelime-i şehadet getirsin. Siz bakmayın bunların isimlerinin Abdullah, Ahmet, Emine, Selahattin olduğuna. Hepsi Marksist Leninist Stalinist Zerdüştçü" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Selahattin Demirtaş Yavuz Temizer Ak Parti Elazığ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (183)

hknMobil-ANDROID:

satanist hdp seytanin usagidir

71
27
yanıtYanıtla
elazığ lımobilWeb@haberler.com:

Sen kimsin be adam senin ne mal olduğu nu bi Elazığ biliyor sen rahat ol yalaka isim yapmaya çalışıyor demirtaş sana bişe dedimi kes sesini salak herif

25
67
yanıtYanıtla
Malatyalı Mobil-IOS:

HDP

34
35
yanıtYanıtla
El ezizMobil-IOS:

Oylar Hdp'ye

53
13
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

OYLAR AKP YE

3
61
yanıtYanıtla
TR-61 Mobil-IOS:

Helal olsun.!! AKP ne kadar Türk milletinin değerlerini hiçe sayan Omurgasız bir parti olsada bu Vatanın Cumhurbaşkanı'na bir Ermeni dönmesinin hakaret etmesine tahammül etmez.

22
41
yanıtYanıtla
gülhan özkara:

nihayet bir adam çıktı helal olsun

18
45
yanıtYanıtla
zaho:

sen neden havlıyon sana batan bısey mı var

15
41
yanıtYanıtla
denizkosklermobilWeb@haberler.com:

Valla akp sayın selahattin demirtaş basa çıkamıyor bide mhp çıktı helal olsun demirtaş sana

39
7
yanıtYanıtla
Demokrat:

Oylar HDP''ye

28
16
yanıtYanıtla
Tüm 183 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title