Haberler

MHP 12. Mersin Olağan Kongresi

MHP 12. Mersin Olağan Kongresine tek listeyle giren MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, yeniden başkanlığa seçildi.

MHP 12. Mersin Olağan Kongresine tek listeyle giren MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, yeniden başkanlığa seçildi.

Edip Buran Spor Salonu'nda gerçekleştirilen il kongresine, MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ve çok sayıda partili katıldı.

Divanın seçilmesinin ardından faaliyet ve mali raporlar okundu.

İl Başkanı Gölgeli, kongrede yaptığı konuşmada, MHP'nin kurulduğu günden bu güne Müslüman Türk milletinin umudu olduğunu söyledi.

Üç hilal sancağını ebediyete kadar Mersin burçlarında dalgalandırmanın kaygısını taşıyacaklarını ifade eden Gölgeli, "Ülkücü şehitlerimizin, ebedi aleme göçmüş büyüklerimizin emeklerini, kanlarını, canlarını hiçbir nefse heba ettirmedik, ettirmeyeceğiz de. Bu sebeple siyaset kulvarında yapılan yarışmaların kırmadan, dökmeden, bir birini öteleyip itelemeden yapılması için canla başla çalışacak bu tür davranışlara asla müsaade etmeyeceğiz." dedi.

Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen genel kurulda 521 oyun 510'unu alan Gölgeli, yeniden başkanlığa seçildi. 11 oy da geçersiz sayıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Oktay Öztürk Gölgeli Mersin Politika Güncel Haberler

title