Haberler

Meyve suyu üretim tesisinde mide bulandıran görüntüler! Vişneleri ayakkabılarıyla çiğnedi

Güncelleme:

Gıda üretim tesislerinde yaşanan skandallara bir yenisi de Afyon'da eklendi. Sultandağı ilçesindeki meyve suyu tesisi ürün alım merkezinde vişnelere ayakkabıyla basan ve güldüğü duyulan şahıs, büyük tepkilere neden oldu.

Tüketicilere gönderilecek ürünlere özen göstermeyen üreticilere bir yenisi de Afyon'da eklendi. Geçtiğimiz günlerde bir fırında hamurla top oynayan fırıncının ve marketteki dolabın içine giren şahsın görüntüleri büyük tepki çekmişti. Bu sefer de meyve suyu yapılmak üzere hazırlanan vişnelere ayakkabılarıyla basan şahıs, tepkilere neden oldu.

GÜLÜMSEMELERİ TEPKİ ÇEKTİ

Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesindeki meyve suyu tesisi ürün alım merkezinde ortaya çıkan mide bulandırıcı görüntüler sonrası Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Görüntülerde işçilerin toplanan vişnelerin üzerinde ayakkabıları ile gezdikleri ve bunu da gülümseyerek yapmaları 'pes' dedirtti.

PARA CEZASI UYGULANDI

Mide bulandırıcı görüntülerde toplanan meyvelerin ise Türkiye'nin ünlü meyve suyu fabrikalarına gönderildikleri öne sürüldü. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri harekete geçerken, işletmeye para cezası uygulandı.

Meyve suyu üretim tesisinde mide bulandıran görüntüler! Vişneleri ayakkabılarıyla çiğnedi

Meyve suyu üretim tesisinde mide bulandıran görüntüler! Vişneleri ayakkabılarıyla çiğnedi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yeşilçiftlik Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (12)

Aykut Kalanoğlu:

Ucuz işçi çalıştıracağız diye sormadan soruşturmadan kalitesiz idüğü bidüğü belirsiz kişileri işe alanlar ve işyerlerinde bu çalışanları başıboş bırakanlar tek sorumlulardır ! Devletin her dakika bu işyerlerinde çalışanların başını beklemeye her birinin başına bekçi dikecek hali yok ?

85
11
yanıtYanıtla
ahmet say:

evet hali yok ama ayda bir kez o kadar çalışan insan devlet kurumlarında ayda bir kere kamera kontrol bile yapılsa yeterli ama maalesef birileri ya şikayet edecek yada birileri fotoğraf video atacak ve torpil kesimini saymıyorum zaten sen hiç doğru düzgün denetlenen bir firma gördünmü türkiyede 8 saat çalıştırılan kaç şirket var iş güvenliği alıyorlar dışardan parasını şirket veriyor gıda hijyen mühendisi alıyorlar parasını şirket veriyor ee kim denetliyor bu şirketleri bi anlatırmısın bana

yanıt8
yanıt0
ahmet say:

devlet şirketleri denetlemeyecekse sizce bu düzen düzelirmi halkın eline bırakırsan olacağı bu ama ayda bir bile denetleseler ki nasıl küçük şirketlerin marketlerin tepesine biniyorlarsa böyle yeme içme firmalarında tepesine binmeleri gerekir yoksa nasıl güveneceksin yediğin içtiğin besinlerin sağlıklı hijyenli olduğu anlatırmısın bana burda şirket sahibide suçlu devlette suçlu devletin bu şirkete dair raporu varmı güvensiz diye şirket sahiplerine bırakırsan işi dışarda hiç birşey yeme içme

yanıt39
yanıt2
Orhan Tuna:

Hickimse meyve suyu veya yoğurt almasın marketten tüm markalar dahil içilmez yenilmez ünlüsüde dahil Avrupa'da olsa bu pis herifleri sahibini oyarlar hapise girer zor çıkar bizde ceza yok teftiş yok

87
1
yanıtYanıtla
Zeynep Nursen:

fenomen olacağım derken sabıtıp cıvıtıyorlar sonra ellerindeki işi de kaybediyorlar bunlar tam birer gerzek

68
7
yanıtYanıtla
ahmet say:

denetleme sistemimiz çalışmadığı için ancak birileri fotoğraf paylaşıcakta öyle bilgimiz olacak birde bu yerlerin isimleri neden verilmiyor gidip ordan birşey almayalım

28
1
yanıtYanıtla
bekir yapici:

bizi kiskanan avrupada gida sektöründe calisanlara mecburen saglik raporu ve devamli yenileme mecburiyeti vardir disarda giydikleri kiyafetle katiyen calisamazlar böyle bir sey yaptiklarinda aninda isten atilirlar yeni bir ise girerkende bir önceki is yerinden referanz istenir zaten isine son veren firmada isci bulma kurumuna niye isine son verildigini bildirir yani bir daha is bulmasi cok zordur ayrica bu gibi seylere isverenler sorumlular hayatta göz yummazlar cünki onlara agir cezalar vardir

19
5
yanıtYanıtla
delidolu :

o ezdiği vişnelerden bayılana kadar yedireceksin buna

23
1
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

saglik bakani ne is yapar nerede devlet nerede yetkililer insan sagligi bu kadar ucuzmu

14
6
yanıtYanıtla
senar:

bakanın tek derdi herkesin aşı olması, herkes aşı olunca, içtiğin meyve suları bile sana bişey yapamayacak, ayakkabıyla da çiğnenese bize mikrop bulaşmicak, bulaşsada acıtmicak, :)

yanıt12
yanıt2
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title