Haberler

Mevlid Kandili'nde vatandaşlar Eyüp Sultan Camii'ne akın etti

Güncelleme:

Mevlid Kandili'nde vatandaşlar Eyüp Sultan Camii'ne akın etti.

Mevlid Kandili'nde vatandaşlar Eyüp Sultan Camii'ne akın etti. Vatandaşlar Eyüp Sultan Türbesi'ni ziyaret ederek dualar okudu.

Hz. Muhammed'in doğduğu gece olarak kabul edilen Mevlid Kandili dolayısıyla, aileleriyle birlikte şehir içinden, şehir dışından ve yurt dışından gelen çok sayıda ziyaretçi Eyüp Sultan Camii'ne akın etti. Camiye gelen vatandaşlar, namaz kılıp, Eyüp Sultan Türbesi'ni ziyaret ederek dualar okudu.

"MÜBAREK BİR GÜN"

İsviçre Zürih'ten gelen Orhan Abacı, "Mübarek bir gün. O yüzden buradayız. Dualarımızı ediyoruz. İnşallah başımızdaki musibetler kalkar. Günahlarımız af olur. Buradan tüm insanlığa barış diliyorum" dedi.

"DUALARIMIZI EDİYORUZ"

Esenyurt'tan ailesiyle türbeyi ziyarete gen İzzet Ciğerci, "Türbeyi ziyarete geldi. Bugün güzel bir gün. Bu güzel günde çocukları da alıp ziyarete geldik. Dualarımızı ediyoruz. Daha da edeceğiz inşallah. Sosyal mesafemize dikkat ediyoruz. Maskemizi takıyoruz. Elimizden geldiğince dikkat ediyoruz" dedi.


- İstanbul
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eyüp Sultan Camii Eyüp Sultan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title