Haberler

Mevlid Kandili mesajları - Mevlid Kandili nedir?

8 Kasım Cuma günü, Mevlid Kandili! Hz. Muhammed (s.a.s)'ın doğum günü olan ve aynı zamanda Hicrî Rebiülevvel ayının on ikinci gecesi olan Mevlid Kandili, Müslüman aleminin en kutlu günlerindendir. Bu günü Mü'minler ile paylaşmak isteyenler için 2019 Mevlid Kandili mesajlarını derledik. İşte, resimli ve dualı Mevlid Kandili mesajları, sözleri…

En hayırlı gün olan Cuma günü, Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (s.a.s)'ın doğduğu geceyi de içinde barındırıyor. Mübarek gün Mevlid Kandili ibadetleri, duaları ve mesajları araştırılıyor. Hadisli, dualı, kısa ve öz Mevlid Kandili mesajları ve Cuma mesajları haberimizde. Mevlid kandili ile ilgili hadisler…

ANLAMLI MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI – RESİMLİ MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI

Gül sevginin tacıdır, her bahar bir gül taçlanır. O gül ki Muhammet'i hatırlatır. Onu hatırlayana gül koklatır. Gül kokulu sevgi dolu nice kandiller.

Mevlid Kandili mesajları - Mevlid Kandili nedir?

Gel ey Muhammed (SAV) bahardır, dualar ardında saklı, âminlerimiz vardır. Hacdan döner gibi, mevlitten iner gibi gel gel. Bekliyoruz yıllardır. Mevlit Kandilin Mübarek Olsun…

Mevlid Kandili mesajları - Mevlid Kandili nedir?

Bu mübarek günlerimizde mümin kullara, özel ve vazgeçilmez dostlara ailecek dualarımızı ve sevgilerimizi gönderiyoruz. Kandiliniz kutlu olsun.

Bu gece peygamberimiz Hz Muhammed Mustafa SAV 'in dünyaya şereflendirdiği gecedir O peygamber ki insanların sapıklıkta sınır tanımadığı, cehalette en üst seviyelere ulaştığı, küfür ve şirkin kölesi olduğu bir zamanda dünyaya şeref vermiş ve dünyaya ilahi bir nur, rahmani bir şifa olmuştur Dualarımız bu gece eksik olmasın, kalplerimiz imanla dolsun, kandiliniz mübarek olsun!

Mevlid Kandili mesajları - Mevlid Kandili nedir?

Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Kandiliniz kutlu olsun.

Avuç içlerinizde sakladığınız bütün duaların kabul olması dileğiyle. Mevlid kandiliniz mübarek olsun.

Rabbim bizi özünden iman edip, gözünden düşmeyen kullarından eylesin. Mevlid kandiliniz mübarek olsun.

Mevlid Kandili mesajları - Mevlid Kandili nedir?

Seviyoruz seni ey Nebi! Yıpranmış vakitlerde yıpranmayan tek gül olduğun için. Mevlid kandili mübarek olsun.

Kandil gecesinin kıymeti çoktur. Kur'an dan değerli bir kitap yoktur. İslami şiirler düşmana ok'tur. Kandil kıymetlidir gafletten uyan…

Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.

Mevlid Kandili mesajları - Mevlid Kandili nedir?

Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Mevlit Kandiliniz Mübarek olsun.

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun.

Mevlid Kandili mesajları - Mevlid Kandili nedir?

Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller.

Yüce allah'ın rahmeti ve bereketi her zaman sizinle olsun, gönül güneşiniz hiçbir zaman solmasın, yüzünüz hep aydın olsun, kabriniz nurlarla dolsun, makamınız Firdevs dualarınız kabul olsun inşallah. Mevlid Kandiliniz kutlu olsun!

Mevlid Kandili mesajları - Mevlid Kandili nedir?

Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim. allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun!

Mevlid Kandili mesajları - Mevlid Kandili nedir?

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunmuş olacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol miktarda oranda yararlanacağı ümit, refah ve müjde gecesidir. Kandiliniz ve cumanız hayırlı, dualarınız kabul olsun!

Mevlid Kandili mesajları - Mevlid Kandili nedir?

Allah'in rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun…

Mevlid Kandili mesajları - Mevlid Kandili nedir?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

DOST Partisi Kandil Dağı Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (1)

KİŞİ SEVDİĞİYLE BERABERDİR-HADİS-İ ŞERİF:

MEVLİD KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN. HZ. MUHAMMED S. A. V İN DOĞUM GÜNÜDÜR MEVLİD KANDİLİ. HADİS-İ ŞERİFTE ŞÖYLE DENİLİYOR. . . . . . . - PEYGAMBERLERİ ANMAK, HATIRLAMAK İBADETTİR. . . . . . . -HADİS-İ ŞERİF

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title