Haberler

Metin Hara, Adriana Lima'yı Ailesiyle Tanıştırıp Evlilik Yolunda İlk Adımı Attı

Dünyaca ünlü model Adriana Lima ile Türk yazar Metin Hara evlilik yolunda ilk adımı attı. Metin, Adriana'yı ailesiyle tanıştırdı.

Yazar ve yorumcu Metin Hara ile yaklaşık 1 senedir aşk yaşayan Brezilyalı top model Adriana Lima sevgilisinin ailesi ile tanıştı.

GEÇEN HAFTA METİN GİTMİŞTİ

Geçtiğimiz hafta Metin Hara, ABD'de Adriana Lima'nın ailesi ile tanışmıştı. Lima'nın evinde gerçekleşen keyifli yemekte Lima ailesi gece sonu ailecek selfie yapmıştı.

EVLİLİK YOLUNDA İLERLİYORLAR

İlişkileri evlilik yolunda ilerleyen çiftten Hara, sevgilisini İstanbul'a davet ederek ailesi ile tanıştırdı. Önceki akşam Arnavuyköy'de ki Sur balıkta gerçekleşen tanışma yemeğinde Annesi Mirey, babası Nisim, ablası Rosie ve yeğeni Leo müstakbel gelin adayı Adriana Lima'yla bir araya geldi. Neşeli geçen tanışma yemeği sonrası Hara ailesi ve Adriana Lima, mekan kapısında ailecek boy gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Adriana Lima Metin Hara Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (19)

HARA:

annesi Mirey, babası Nisim, ablası Rosie, yeğeni Leo bu neden Metin :)

22
2
yanıtYanıtla
aç bak gülersin:

bi karikatür vardı yiğit özgürün, çünkü eşşeğin . . ötürü

yanıt0
yanıt0
yine mi adana diyen adam:

2 cocuklu kadin modasi gecmek uzere buldu Metini yiyecek parasini.

1
16
yanıtYanıtla
Analizci:

Adanacı para yiyecek olsa ne kodaman ne milyaderle gezer gelip anadoludan normal bir orta sınıf bir adamla gezmezdi azcık akıl.

yanıt2
yanıt0
Kara Temel:

Yaw Allah askina yeter artik, resmen ulkede ne olup bittiginin onune gecti. Bize ne kim kimle evleniyosa, kim kimi aldatiyorsa. Daha ciddi haberler bekliyoruz biktik bunlardan

7
4
yanıtYanıtla
Selim BABA:

Ne ciddi haberi bekliyorsun ? İçimiz karardı artık her gün şehit, zam, cinayet haberleri. Asıl bıkman gereken haberler bu saydıklarım. Tam tersi ise ülkemizin karanlığa gömüldüğünün resmidir. Sorumluları belli, iyi uykular Türkiye.

yanıt1
yanıt3
İSTANBUL:

ALLAH ÇİRKİN ŞANSI VERSİN. . . . . . . . . . AMİN :))

5
4
yanıtYanıtla
12345:

adriana bu tipitip seni zorla tutuyorsa 1 gözün kapalı fotograf paylaş kurtaralım seni yoksa bu tavşanın seni ayklamasına imkan yok :)

4
4
yanıtYanıtla
Ceyhanlı:

Helal be dünyanın en güzel mankenin birisini kaptı

8
0
yanıtYanıtla
TOKMAK:

Allah çirkin şansı versin diyen arkadaşlar, Allah karakter güzelliği versin diyin kadın olsun erkek olsun karakteri güzel olan sevilir diğerleri gündeliktir unutmayın.

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title