Haberler

Meteoroloji'den İstanbul için yeni uyarı! Kar yağışı 2 gün daha sürecek

Güncelleme:

Türkiye'de birçok ilde kar yağışı etkili olurken, Meteoroloji'den İstanbul için yeni kar yağışı uyarısı geldi. İstanbul'da yoğun olarak görülen kar yağışının, bugün ve yarın etkili olacağı tahmin ediliyor.

İstanbul'da gece saatlerinde başlayan kar yağışı, etkisini artırarak devam ediyor. Kentin neredeyse tamamı beyaza büründü, yüksek kesimlerde kar kalınlığı 30 santimetreye kadar yükseldi. İstanbul'da bugün yer yer yoğun olarak görülen kar yağışının, bugün ve yarın da etkili olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan duyuruda, İstanbul'da bugün yer yer yoğun olarak görülen kar yağışlarının; bugün ve yarın da kuzey ve iç kesimleri başta olmak üzere yerel kuvvetli (5-20 santimetre) kar sağanakları şeklinde etkili olmasının beklendiği belirtildi.

'DİKKATLİ OLUN' ÇAĞRISI

Açıklamada, kuvvetli kar yağışlarının oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, kuvvetli rüzgarla birlikte tipi, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

İSTANBUL'DA KAR YAĞIŞI GECE DE ETKİSİNİ SÜRDÜRÜYOR

İstanbul'da dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı bu gece de etkisini sürdürüyor. Taksim Meydanı'nda zaman zaman tipi şeklinde yağan kar yağışı vatandaşlara zor anlar yaşattı. Bazı vatandaşlar da anın tadını çıkararak Taksim Meydanı'nda hatıra fotoğrafı çekildi. İBB'ye ait kar küreme araçları da meydanda hazır bir şekilde bekletiliyor.

Meteoroloji'den İstanbul için yeni uyarı! Kar yağışı 2 gün daha sürecek

ANKARA İÇİN DE KUVVETLİ KAR YAĞIŞI UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıya göre, il genelinde bugün sabah saatlerinde başlayacak kar yağışının kuzey ve doğu çevrelerinde daha etkili olmak üzere salı günü öğle saatlerine kadar il genelinde aralıklarla kuvvetli (8-20 santimetre) olması öngörülüyor.

Salı öğle saatleri ile çarşamba sabah saatleri arasında da aralıklarla hafif kar yağışı geçişleri görüleceği tahmin ediliyor.

Şehir merkezinde yarın en düşük hava sıcaklığının sıfırın altında 1, en yüksek 1, salı günü en düşük sıfırın altında 5, en yüksek sıfırın altında 2, çarşamba en düşük sıfırın altında 7, en yüksek sıfırın altında 3, perşembe en düşük sıfırın altında 16, en yüksek sıfırın altında 6, cuma günü en düşük sıfırın altında 9, en yüksek 0 dereceler civarında, çevre ilçelerde ise yer yer daha da düşük seyretmesi bekleniyor.

Pazartesi ve salı günü zaman zaman tipi şeklinde olması beklenen kar yağışı, hafta boyunca etkili olacağı tahmin edilen kuvvetli buzlanma ve don nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli, tedbirli olunması istendi.

5 GÜNLÜK TÜRKİYE GENELİ HAVA DURUMU

Meteorolojiden İstanbul için yeni uyarı! Kar yağışı 2 gün daha sürecek

Meteorolojiden İstanbul için yeni uyarı! Kar yağışı 2 gün daha sürecek

Meteorolojiden İstanbul için yeni uyarı! Kar yağışı 2 gün daha sürecek

Meteorolojiden İstanbul için yeni uyarı! Kar yağışı 2 gün daha sürecek

Meteorolojiden İstanbul için yeni uyarı! Kar yağışı 2 gün daha sürecek

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (6)

recep:

pendik sahildeyim burda kar falan yok

8
2
yanıtYanıtla
murtaza:

bir kaç ay önce su yok diyorduk şükür yaratan susuz bırakmayacak inşallah. bereket yağıyo rbereket

6
0
yanıtYanıtla
Nuran:

1987 kışı filan hikayelerinizi okuduk. Kar filan yok abartmayın.

5
0
yanıtYanıtla
MURTAZA:

Ulan bişi yağdığı yok amma abarttınız.

3
1
yanıtYanıtla
ceren:

yağsın su boruları yüzde 48 dolmuş susuz kalmaz istanbul barem seneye kadar yeter bize o su eriyen kar boruları doldurur inşallah

3
1
yanıtYanıtla
XXXXX:

Yağsa isyan yağmasa isyan...İnsanoğlu gerçekten tuhaf varlık...!!!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title