Haberler

Merve Oflaz: Boğazım Kesilerek Öldürüldüğüm Sahnede 'Aferin' Aldım

Güncelleme:

Konuk olduğu programda hakkında merak edilen soruları yanıtlayan güzel oyuncu Merve Oflaz, Muhteşem Yüzyıl'da boğazı kesilerek öldürüldüğü sahne için "Aferin aldım" dedi.

Emre Saygı'nın hazırlayıp sunduğu, Türkiye'nin ilk interaktif talk show programı 'Hadi Be'nin konuğu, 'Arka Sokaklar' dizisinin 'Bahar Komiser'i Merve Oflaz oldu.

"GERÇEKTEN POLİS ZANNEDİYORLAR"

'Arka Sokaklar' dizisinde rol alan Merve Oflaz, "Haftada 6 gün çekim yapıyoruz. 6 günün hepsinde sahnem var. Bir gün de repo (izin günü). 12 yıldır var olan bir dizi. İnsanlar artık evlerinden biri gibi görüyor dizideki karakterleri. Özgür (Ozan) abiyi, Şevket (Çoruh) abiyi gerçekten polis zannediyorlar. Böyle oturmuş bir kadro içine dahil olmak zor bir şeydi benim için. 'Acaba nasıl olur, severler mi, sevmezler mi, ben yapabilir miyim?' diye düşünüp duruyordum" dedi.

Merve Oflaz: Boğazım Kesilerek Öldürüldüğüm Sahnede 'Aferin' Aldım

"OYUNCULUK KİLOMETRE İŞİ"

Merve Oflaz, oyunculuğunu nasıl bulduğu sorusunu, "Arka Sokaklar'dan önce 'Muhteşem Yüzyıl', 'Güzel Köylü', 'Kalbim Dört Mevsim', 'Rengarenk' ve 'Eve Dönüş'te rol aldım. Bu iş kesinlikle kilometre işi. Tabii ki eğitimler de alıyorum, workshop'lara katılıyorum, sürekli bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Hiçbir zaman 'oldum' diyemem ve diyemeyeceğim. Bu dizide 20'nci bölümü çekiyorum ve ilk bölümle 20'nci bölüm arasında dağlar kadar fark var. Yanımdaki insanlar çok yetenekli ve çok bilgili, onlardan çok şey öğreniyorum, bolca öğrenmeye bakıyorum" şeklinde cevapladı.

Merve Oflaz: Boğazım Kesilerek Öldürüldüğüm Sahnede 'Aferin' Aldım

"SURVİVOR'DA HAKAN'I DESTEKLİYORUM"

'Survivor' yarışmasında şampiyon olan güzel oyuncu, bu yılki yarışmada kimi desteklediğini açıkladı: "Hakan Hatipoğlu'nu destekliyorum. Çünkü Hakan benim çok eski arkadaşım. 'Var mısın Yok musun'dan bu yana hep beraberdik. Dışarıda da bir dostluğumuz var. Hakan'ı destekliyorum ama bütün yarışmacılar değerli, hepsinin yeri ayrı. Çok zor bir şey yapıyorlar."

"ÖLÜRKEN 'AFERİN' ALDIM"

İlk dizi deneyimini 2010 yılında 'Muhteşem Yüzyıl'la yaşayan Merve Oflaz, dizide 'aferin' aldığı tek sahneyi anlattı: "Muhteşem Yüzyıl'ın 13'üncü bölümünde öldüm. Saadet Işıl Aksoy öldürdü beni. Ölüm sahnesini çekmeden önce 'Nasıl öleceğim?' diye düşündüm. Bol bol sahneler izledim, yönetmenlerle konuştum. Tek 'aferin' aldığım sahne o oldu. Hoca 'Aferin, çok güzel öldün' dedi. 'Yarabbim şükürler sana' dedim. Hakikaten iyi öldüm ama. Boğazım kesilmişti, makyaj da çok iyiydi. Gözümü kırpmadan kalmam gerekiyordu sonra."

Merve Oflaz: Boğazım Kesilerek Öldürüldüğüm Sahnede 'Aferin' Aldım

"AYAKLARIM 39 NUMARA"

Boyuna göre ayaklarının büyük olduğunu belirten Oflaz, "Ayaklarım çok büyük. 1.67 boyundayım. Boyum aslında uzun olacakmış da son anda bir şey olmuş. Ayaklarım 39 numara. Kadında en güzel ayak numarası 38'dir. Allah'tan ince ayaklarım" şeklinde konuştu.

"EN SERT ELEŞTİRMENİM ANNEMLE BABAM"

Başarılı oyuncu, "En sert eleştirmenin kim?" sorusunu şöyle yanıtladı: "En sert eleştirmenim annemle babam. Hiçbir zaman onlara kızıp küsmeyeceğim için yardırıyorlar bu konuda. Bir de arkadaşlarım tabii ki. Fanlardan ve takipçilerden de yorumlar geliyor. Bu yorumlara dikkat ediyorum."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Muhteşem Yüzyıl Şevket Çoruh Merve Oflaz Özgür Ozan Magazin Haberler

500

Yorumlar (12)

urfalı:

iyiki aspirin almamişsin

5
1
yanıtYanıtla
koko:

güzel kız

2
3
yanıtYanıtla
KÜRŞAT:

Böyle dilberin boğazı kesilirmi

3
2
yanıtYanıtla
GORÜYORSINIZ:

dogru oyunculuk kilometre işi. önce kutu açiyorsun, sonra zorkid reklami. COK BÜYÜK KILOMETRE CANIM

3
1
yanıtYanıtla
OLDU 1500 KM:

sonra dudağa çimentodan slikon

yanıt3
yanıt0
Öğğ:

Iyi bu kadar aferin sana yeter çok bile

1
1
yanıtYanıtla
Mehmet Özürk:

ACUNA DUa ET SEN

1
1
yanıtYanıtla
TUTORUTTO:

Düşün Toprak kaburgalarını kıracak, yılanlar çıyanlar o günahkar bedeninle doyacak. hesap melekleri teşir edici günahlarından dolayı sana acımayacaklar, İnsanlık bedeninin yaşamadığı acılarla kıvranan bedenin ruhunla herşeyi tadacak. Kabrin bir cehennem çukuruna dönüşen gözlerin dehşet le baktığı o pencere açıldığında acının, umutsuzluğun, pişmanlığın ve çaresizliğin verdiği tarifsiz elemlerin vaveylasında makyajın güzel olsa ne yazar olmasa ne yazar Sende zerre kadar akıl varsa Allaha ve İslama dön

0
1
yanıtYanıtla
DaDaŞ:

sizin yapacağınız haberin buradan taaa şama kadar ulan geri zekalılar sahneyi göstersenize röportajı zaten yazılı olarak vermişsin ben ne bilim hangi sahne birde aferin almış

1
0
yanıtYanıtla
Merhaba Benim Adım Name:

WOOOW

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title