Haberler

Mersin Türk Müziği Festivali Başladı

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Mersin Türk Müziği Festivali, Türk rap sanatçısı Ceza ile halk ozanları Mürsel Sinanoğlu ve Temel Şahin’in aynı sahnede buluştuğu konserle başladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Mersin Türk Müziği Festivali, Türk rap sanatçısı Ceza ile halk ozanları Mürsel Sinanoğlu ve Temel Şahin'in aynı sahnede buluştuğu konserle başladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen ve 3 gün sürecek olan Mersin Türk Müziği Festivali'nin açılışını Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz yaptı. Müzik dünyasının ünlü ismi Göksel Baktagir'in müzik direktörlüğünü üstlendiği Mersin Türk Müziği Festivali'nin açılış gününde, ünlü rap sanatçısı Ceza ile birlikte halk ozanları Mürsel Sinanoğlu ve Temel Şahin'in aynı sahneyi paylaştığı konser büyük beğeni topladı.

Açılış gecesinde konser öncesi sahne alan Mersin Büyükşehir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, sergilediği performansla salonu dolduran izleyicilerden tam not alırken, kum sanatçısı Veysel Çelikdemir ise kumdan yaptığı Mersin siluetleri ile katılımcıları büyüledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, salondaki gençlere seslenerek, onlara daha gelişmiş, değişmiş ve huzurlu bir Mersin bırakmak için çalıştıklarını söyledi. Kocamaz, "Mersinimizin gururu sevgili gençler, belediyecilik sadece olması gereken rutin işlerden ibaret değildir. Biz kentimizi de ülkemizi de teslim aldığımız noktadan daha ileri noktalara getirip, siz değerli gençlerimize teslim etmek mecburiyetindeyiz. Mersin bugün devraldığımız noktadan çok daha ileri noktalarda. Sizlere gelişmiş, değişmiş, huzurlu bir kent bırakmak için çalışıyoruz" dedi.

Festivalin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm belediye çalışanlarına ve festivale katılıp Mersinlilerle buluşan sanatçılara teşekkürlerini ileten Kocamaz, yapılan Mersin Türk Müziği Festivali'nin son olmayacağını, Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak bu etkinliklerin devamını getireceklerini ifade etti.

Konuşmasının ardından Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ünlü rap sanatçısı Ceza ve halk ozanları Mürsel Sinanoğlu ve Temel Şahin'e katılımlarından dolayı plaket verdi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhanettin Kocamaz Göksel Baktagir Temel Şahin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title