Haberler

Mersin İdmanyurdu'nda Giray Bulak Dönemi

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, Nurullah Sağlam'ın takımdan ayrılmasının ardından Trabzon spor Genel Menajeri Giray Bulak'ı teknik direktörlük görevine getirerek 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp yöneticilerinin de katıldığı imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Geçen hafta Akhisar Belediye spor maçından sonra teknik direktör Nurullah Sağlam ile karşılıklı görüşüp yollarımızı ayırdık. Bu karar her iki tarafın isteği doğrultusunda gerçekleşti. Nurullah Sağlam'ın Mersin'e, Mersin İdmanyurdu'na çok büyük katkıları oldu. Bu takım Bank Asya'da iken geldi ve Süper Lig'e çıkardı. Emeklerinden dolayı Nurullah Sağlam'a teşekkür ediyoruz. Hakikaten çok mücadele etti, çok çalıştı, bu takıma çok büyük katkıları oldu. Bundan sonraki hayatında kendisine başarı diliyoruz dedi.

Bu ayrılık sonrası yönetim kurulu olarak olağanüstü toplandıklarını ve bir durum değerlendirmesi yaptıklarını ifade eden Kahramanlı, Tabi listede çok hoca vardı görüşebileceğimiz. Biz bunlardan 3 arkadaşımızı seçtik. Bunların içinde Giray Bulak ilk sıradaydı. Diğer arkadaşlarla sadece bir kaç telefon görüşmemiz oldu. Sonrasında Giray Bulak ile İstanbul'da bir araya geldik. 'Mersin'e gelmeyi düşünür müsünüz' diye sorduk. O da olumlu cevap verdi. Kendisine teşekkür ediyoruz. Öncelikle Mersin İdmanyurdu ile neler yapabiliriz kosunusunu kendisi ile konuştuk. Bundan sonra neler yapabiliriz, gelecek-gidecek futbolcular kimler olabilir, tesisler, alt yapı gibi konuları görüşerek bir durum değerlendirmesi yaptık. Bugün de sözleşmeyi imzaladık. Mersin'e ve Mersinlilere hayırlı uğurlu olsun. Ben ve arkadaşlarım hocamızın arkasındayız ve öyle umuyorum ki, kendisi ile birlikte burada büyük başarılara imza atacağız diye konuştu.

ÇOK MUTLUYUM

Teknik direktör Giray Bulak ise, Mersin'de bulunmaktan ve Mersin İdmanyurdu ile çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Başkan Ali Kahramanlı ile yaptığım görüşmede, Trabzon spor'dan müsaade alarak buraya gelebileceğimi söyledim. O izni de alarak şu anda buradayım. Bu arada Mersin İdmanyurdu'na önemli katkılarda bulunan meslektaşım, kardeşim, bulunduğumuz kurslarda benim partnerim olan Nurullah Sağlam'a da teşekkür ediyorum. Çok büyük hizmetler yaptı buraya. Mersin İdmanyurdu'nu çok önemli yere taşıdı. Tabi burada kulüp başkanının da çok büyük gayreti ve destekleri oldu. Umuyorum aynı desteği bize de verecek ve Mersin İdmanyurdu'nu çok daha iyi yerlere getireceğiz. Tabi ki bugün itibariyle bulunduğumuz konum bize çok yakışan bir yer değil. Bunu el birliği ile hep beraber çok daha fazla çalışarak, çok daha fazla emek sarf ederek, çok daha iyi noktalara getireceğiz. Bundan eminim, bu inancı taşıyorum sizlerden de destek bekliyorum. Başkanımız Ali Kahramanlı ve yönetim kuruluna ekibim adına teşekkür ediyorum dedi.

Konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bulak, 'Yeni oyuncular düşünüyor musunuz şeklindeki bir soruya, Hocaların genelde prensibi budur. Takım irdelenir, nerelerde sorun olduğu belirlenir, neler yapılabileceği belirlenir. Biz de aşağı yukarı bir belirleme yaptık. Bugün kupa maçı var pazar günü de lig maçı var. Bu iki maçta zaten takımın tamamını görmüş olacağız. Daha önce gördüğümüz, bildiğimiz bir kadro. Yardımcılarımla birlikte durum değerlendirmesi yapacağız. Tabi ki ekonomimiz de buna müsaade ettiği süre içinde takviyelerimizi yapacağız şeklinde yanıt verdi. Bulak, 'Trabzon spor ile kırgınlık iddiaları' için ise, şu ifadeleri kullandı Hiçbir sorun yaşanmadı. Asbaşkan Nevzat Bey ile görüştüm, Şenol Hoca ile görüştüm. Sadece Başkanımızla görüşemedim. Onunla da bugün telefonla görüşeceğim. Çünkü onun çok yoğun iş temposu vardı, o yüzden görüşemedim. Bizim değil Trabzon spor ile bir başka kulüple de kırgınlığımız olmaz, olamaz. Çünkü bizler profesyoneliz, bizler spor dünyasının emekçileriyiz. Dolayısıyla bizim kırgınlık yaşama gibi bir şansımız yoktur, kaldı ki orası bizim evimizdir. Şimdi ikinci evimiz burası, insanın evinde kırgınlık olmaz.

Giray Bulak, açıklamalarının ardından kendisini 1.5 yıllığını kırmızı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin İdmanyurdu Nurullah Sağlam Trabzonspor Giray Bulak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title