Haberler

Mersin'de 5 Kişinin Ölü Bulunduğu Katliam Evindeki Sır Perdesi Aralanıyor

Güncelleme:

Şizofren hastası olduğu bildirilen Mehmet Kaya isimli vatandaş, eşi ve 3 çocuğunu öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Kan donduran olayda sır perdesi aralanmaya başladı.

Mersin'de psikolojik sorunları bulunan ve işsiz olduğu öğrenilen Mehmet Kaya isimli vatandaş dehşet saçtı. Cinnet getiren adamın, damda uyuyan eşi ile 3 çocuğunu silahla öldürdükten sonra intihar ettiği düşünülüyor.

İHBAR ÜZERİNE GELEN EKİPLER CESETLERLE KARŞILAŞTI

Olay, dün merkez Akdeniz ilçesi Gündoğdu Mahallesi'nde tek katlı evde meydana geldi. İhbar üzerine müstakil eve gelen polis ekipleri, evde 3'ü çocuk 5 kişinin cesedi ile karşılaştı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Çevre güvenliği alınarak evde inceleme başlatıldı.

Yapılan ilk incelemede, tabancayla vuruldukları belirlenen 5 kişinin, Mehmet Kaya, eşi Zehra Kaya, çocukları Onurcan, Esmanur ve Rabia Kaya olduğu belirlendi. Mehmet Kaya'nın, eşi ve çocuklarını öldürdükten sonra aynı silahla intihar ettiği ihtimali üzerinde durulduğu kaydedildi.

Mersin'de 5 Kişinin Ölü Bulunduğu Katliam Evindeki Sır Perdesi Aralanıyor

CESETLER DAMDAKİ YATAKLARDA BULUNDU

5 kişinin cesetlerinin, sıcak hava nedeniyle evlerinin damına serdikleri yataklarda bulunduğu öğrenildi. Mehmet Kaya (42), eşi Zehra Kaya (35), çocukları Onurcan (18), Rabia (12) ve Esmanur Kaya'nın (5) cansız bedenleri, yapılan incelemenin tamamlanmasının ardından Mersin Şehir Hastanesi morguna götürüldü.

Mersin'de 5 Kişinin Ölü Bulunduğu Katliam Evindeki Sır Perdesi Aralanıyor

AİLENİN MADDİ DURUMU İYİ DEĞİLDİ

Komşuları Mehmet Kaya'nın işsiz olduğunu, bazı dönemlerde eskicilik yaptığını söyledi. Dün gece peş peşe silah sesleri duyduklarını belirten çevre sakinleri, ailenin maddi durumunun iyi olmadığını, bu yüzden sık sık sorunlar yaşadıklarını ileri sürdü. Polis, olayda kullanılan tabancayı incelemeye aldı.

Mersin'de 5 Kişinin Ölü Bulunduğu Katliam Evindeki Sır Perdesi Aralanıyor

ŞİZOFRENİ HASTASI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Eşi Zehra, çocukları Onurcan, Esmanur ve Rabia Kaya'yı öldürdükten sonra aynı silahla kendi yaşamına son verdiği öne sürülen Mehmet Kaya'nın şizofreni hastası olduğu ortaya çıktı.

Mersin'de 5 Kişinin Ölü Bulunduğu Katliam Evindeki Sır Perdesi Aralanıyor

Kaya Ailesi'ne ait cesetlerin evlerinin damında bulunmasının ardından başlatılan soruşturmayı derinleştiren Mersin Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Mehmet Kaya'nın en son 4 Mayıs 2018'de hastaneye giderek daha önce aldığı şizofreni hastalığı raporunu uzattığını belirledi.

Mersin'de 5 Kişinin Ölü Bulunduğu Katliam Evindeki Sır Perdesi Aralanıyor

30 Mayıs 2019 tarihine kadar geçerli olan raporun uzman hekimler tarafından verildiği ve Mehmet Kaya'nın düzenli olarak günlük ilaç kullandığı tespit etti. Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mehmet Kaya Mersin 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

cok kötü:

allah kimseyi bu duruma dusrmesin

35
0
yanıtYanıtla
fedakar:

amin

yanıt1
yanıt0
corci:

adam evlendikten sonra kaymış zaten. Para yoksa evlenilmez bu devirde, hadi evlendin 3 çocuk niye yapıyorsun. Yazık olan çocuklara olmuş.

17
6
yanıtYanıtla
Urfadan:

Allah kimseyi yoklukla sinamasin.allah rahmet etsin

22
0
yanıtYanıtla
Rambo51:

Devlet bu ve buna benzer şizofren hastalarının geçim kaynağını sağlamalı, bir yandan hasta , diğer yandan maddi sıkıntı içinde bulunan. bu kardeşimiz elbette psikolojik bunalıma girer. çünkü zaten hasta birde geçim sıkıntısı üstüne binince kendini kontrol edemez duruma gelir. en azından iş imkanı sağlamalı, elden gelenle övün olmaz onunla da karın doymaz. el. bir gün veiri iki gün verir ya diğer günler ne yapacak. işte sonuç böyle olur. inşallah cennet mekanı olur.

21
0
yanıtYanıtla
üstat:

Bu fotoğrafı bana gösterin bırakın evlendirilmesini kesin kısırlaştırılsın derim. Ama bu coğrafyada deliyi evlendiriyorlarki akıllanır diye. Bir tane olan deli bin tane oluyor anormal insan sayısı o kadar çok ki eşik geçilmiş durumda yani ne tarafa baksanız değişik düzeyde çatlak. O yüzden her kafadan bir ses çıkıyor o yüzden hayal bile edemediğimiz suçlar işleniyor. Bunu okuyanlar hiç olmazsa bundan sonra delilerin evlendirilmesine izin vermeyin. neme lazım demeyin hepimiz sorumluyuz.

7
8
yanıtYanıtla
Adnan:

Kardeş, şizofren hastalığı irsi değil. Nesilden nesile geçmez. Bekar olsa ne yazar. Ya anasını keser ya babasını. Şizofren hastalığının kesin sebebi henüz bulunamamıştır. Sebebi kesinleşse çaresi de kesinleşir. . Bazı uzmanlar orta yaşı geçtikten sonra dünyaya getirilen çocukta bu hastalık olabileceğini iddia eder ama bazıları beynin içki veya kimyasal maddelerden etkilenip beyin hasar gördüğü için örneğin yıllarca boyama işi yapan ya da sürekli bayat yağ kullanan kişide olabileceğini söyler.

yanıt0
yanıt0
Yorgun patnoslu:

ALLAH rahmet eylesin inşallah mekanları cennet olsun

11
0
yanıtYanıtla
.:

Devlet şizofren hastalarını rehabilitasyon merkezlerinde zorunlu tedavi altına almalı. Fakat ülkemizde insan hayatı sudan ucuz.

6
1
yanıtYanıtla
Çakıl:

Evlenmeden önce kadın ve erkeğin psikiyatristen sağlam raporu almaları şart olmalı bence.tabi doktorlarda ekmek satar gibi sağlam raporu vermemeli

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title