Haberler

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden Kırtasiye Yardımı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Eğitim Yılı Başında Başlattığı Kırtasiye Yardımlarına Devam Ediyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, eğitim yılı başında başlattığı kırtasiye yardımlarına devam ediyor.

Mersin'deki ilköğretim okullarında eğitim gören ekonomik durumu iyi olmayan ilköğretim öğrencilerine, eğitim-öğretim döneminin başından itibaren uyguladığı kırtasiye yardımlarına devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, Siteler Mahallesi'nde bulunan İstiklal İlköğretim Okulu'nda 176 öğrenciye içerisinde defter, kalem, silgi gibi temel kırtasiye malzemelerinin bulunduğu paketleri dağıttı.

Kırtasiye malzemelerinin dağıtımında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanvekili Erol Ertan, "Umarım bu kırtasiye malzemeleri aile bütçenize az da olsa bir katkı sağlamakla birlikte, başarılarınızın artmasına da vesile olur" dedi.

Bu arada, babasının işsiz olduğunu ve dershaneye gitmek istediğini ifade eden bir öğrenciye ücreti Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanmak üzere derhal dershaneye gönderecekleri sözünü veren Ertan, okulun temel ihtiyaçları hakkında da okul yetkililerinden bilgi aldı. Ertan, son olarak başarılı olan 10 öğrenciye hediyelerini takdim etti.

(HK-MT-Y) 22.02.2008 18:08 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title