Haberler

Merkür Haber Gazetesi Çıktı

Van’da yayın hayatına başlayan haftalık Merkür Haber Gazetesi’nin bugün ilk sayısı çıktı.

Van'da yayın hayatına başlayan haftalık Merkür Haber Gazetesi'nin bugün ilk sayısı çıktı.

Merakla beklenen Merkür Haber Gazetesi, bugün okurlarına 'merhaba' dedi. Gazete, ilk etapta Van'ın merkez ilçeleri İpekyolu, Edremit ve Tuşba'da dağıtıldı. Yarın Bitlis, Hakkari, Şırnak, Cizre, Yüksekova, Tatvan ve Erciş'te okurlarıyla buluşacak olan gazete, Van ve diğer 3 ilin tek haftalık gazetesi unvanına sahip. İlk sayısında "Hala Umut Var!" manşetiyle çıkan Merkür Haber Gazetesi'nin Genel Yayın Müdürü İskender Sezek, ilk sayıda yer alan "Neden Gazete?" başlıklı yazısında bilgiler verdi. Sezek, ilk sayı için eksikliklerinin olacağını belirtirken, amaçlarının okurlarına özgün ve özel içerikler sunmak olduğunu söyledi.

İlhan Güneri, İrfan Sarı, Metin Yazar, Osman Nuri Yıldız, Rıdvan Can ve Dılşar Xemrevin'in yazılarının bulunduğu gazetenin, siyaset ve gündem ağırlıklı sayfalarda ise Sinan Atmaca, Mehmet Kurukçu, Özay İlhan, Zahir Soğanda, Süleyman Güler, Nuşirevan Elçi, Serdar Işık, Enis Gül, Cevdet Özgökçe, Abdullah Tunçdemir, Murat Melet ve Zozan Özgökçe'nin açıklama, röportaj, söyleşi ve haberlerine yer verildi.

Van siyasetini yakından takip eden muhabirlerin hazırladığı "Van Kulisi" bölümünde ise Feridun Irak'ın siyasete girip girmeyeceği, Zahir Soğanda'nın koltuğunu koruyup koruyamayacağı sorularına yanıt aranmış. Kuliste SP İl Başkanı Özay İlhan'ın AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk'e "yatırımını nereye yapabilir?" önerisi de var. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özay İlhan İpekyolu Edremit Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Doğukan:

Heç gezeteci tipi yok bunlarda. arkadaki kız sanki derin dondurucudan çıkmış:)açıkçası gözüm tutmadı bunları.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title