Haberler

Meram Belediyesinden Kandil Gecesi Süt İkramı

Güncelleme:

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi dün gece Mevlid Kandili münasebetiyle Kapu Camisinde vatandaşlara süt ikram etti.

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi dün gece Mevlid Kandili münasebetiyle Kapu Camisinde vatandaşlara süt ikram etti

Kandil gecelerinde farklı camilerde halka ikramda bulunmayı gelenek haline getirdiklerini belirten Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, "Kandiller birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bizleri manevi anlamda yakınlaştıran önemli gecelerdir" dedi.

Tüm İslam aleminin Mevlid Kandilini tebrik eden Başkan Kalaycı, "Mukaddes geceler zincirinin halkalarından biri olan mübarek Mevlit Kandiline kavuşmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu güzel gece, lütuf ve ikramlarla dolu olan bir gecedir. Böyle geceler birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmeye, kendimizi ve yaptıklarımızı bir daha gözden geçirip tartmamıza vesile olan gecelerdir. Bu münasebetle bütün İslam aleminin mübarek Mevlid Kandilini tebrik eder, ülkemize ve insanlık alemine mutluluk ve huzur getirmesini dilerim" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Serdar Kalaycı Kandil Dağı Konya Meram Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title