Haberler

Menopoz Okulu Mezun Verdi

ERZURUM'un merkez Yakutiye İlçe Belediyesi ve Atatürk Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen 'Menopoz Okulu'nda eğitim gören 40 kadın sertifikalarını aldı.

ERZURUM'un merkez Yakutiye İlçe Belediyesi ve Atatürk Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen 'Menopoz Okulu'nda eğitim gören 40 kadın sertifikalarını aldı. Kadınların belirli yaş aralığında karşılaştıkları menopoz ve menopoza dair toplumda yeterli bilginin olmamasından yola çıkan Yakutiye Belediyesi ve Atatürk Üniversitesi, "Menopoz Okulu' projesi hazırladı. Atatürk Üniversitesi Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü ve Yakutiye Belediyesi işbirliği ile geçen Mart ayında başlatılan 'Menopoz Okulu' programı tamamlandı. Haftada bir gün 2 saat verilen eğitim programına katılan 40 yaş üstü 40 kadına Atatürk Üniversitesi'nden 9 öğretim üyesi ders verdi. Menopoz dönemi, menopoz dönemini etkileyen faktörler, menopoz döneminde görülen rahatsızlıklar ve baş etme yöntemleri, koruyucu sağlık uygulamaları, egzersiz, beslenme gibi konulara yer verilen eğitim projesinde katılımcıların servis, yemek ve eğitim giderleri de belediye tarafından karşılandı. BAŞKAN'DAN EŞİNE SERTİFİKA Bölgede ilk kez yapılan ve 5 hafta süren eğitim programına katılanlara sertifikaları verildi. Programa katılan kadınlar, eğitimin çok faydalı olduğunu belirterek Belediye Başkanı Ali Korkut ve eğitim veren öğretim görevlilerine teşekkür etti. Eğitim programına katılan Özlem Korkut'a ise sertifikasını eşi Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut verdi. Başkan Korkut, eşine sertifikasını verirken, "Öğrendiklerini anlatmasını istiyorum. Dersine iyi çalışmamış, devamsızlıktan kaldı. Başarılarınız devamını dilerim Özlem Hanım" diyerek espri yaptı. - Erzurum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Atatürk Üniversitesi Yakutiye Belediyesi Ali Korkut Erzurum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title