Haberler

İzmir'in üç ilçesinde ulaşımı rahatlatacak 19 milyon liralık yatırım

Güncelleme:

İzmir Büyükşehir Belediyesi; Menemen, Dikili ve Bergama'da hem taşıt hem de yaya ulaşımını rahatlatmak ve güvenli hale getirmek için yeni karayolu köprüleri inşa ediyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi; Menemen, Dikili ve Bergama'da hem taşıt hem de yaya ulaşımını rahatlatmak ve güvenli hale getirmek için yeni karayolu köprüleri inşa ediyor. Yapımı başlayan projeler 19 milyon liraya mal olacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Menemen, Dikili ve Bergama'da ulaşımı rahatlatmak, güvenli ve konforlu hale getirmek için harekete geçerek üç yeni köprü yapıyor.

Üç proje kapsamında, Dikili'de Bademli Mahallesi'nin önemli ulaşım akslarından biri olan 1. Sokak üzerindeki karayolu köprüsü yenilenerek genişletilecek. 30 metre uzunluğundaki köprünün imalatına önümüzdeki günlerde başlanıyor. Köprünün inşası sırasında bölgedeki ağaçların zarar görmemesi için proje revize edilerek, köprü ayaklarından birinin 70 cm güneye kaydırılması sağlandı. Bu değişiklik sayesinde onlarca meyve ağacı kesilmekten kurtuldu.

BERGAMA ULAŞIM RAHATLAYACAK

Bergama'da Fevzipaşa Mahallesi Ilıca Deresi üzerinde inşaatına başlanan 72 metre uzunluğundaki taşıt köprüsü Fevzipaşa ile İslamsaray Mahalleleri'ni birbirine bağlayacak. Yaya ve kaldırım düzenlemesi de yapılarak hem yayaların hem de taşıtların dere nedeniyle yaşanan geçiş sorunu çözülecek.

MENEMEN'İ OVA YOLLARINA BAĞLAYACAK

Menemen'de Hasanlar Mahallesi'nde Gediz Nehri üzerinde yapımına başlanan Hasanlar Taşıt Köprüsü 83 metre uzunluğunda olacak ve ova yollarına ulaşımı sağlayacak. Taşıt köprüsü üzerinde yaya ve kaldırım düzenlemesi de yapılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 3 karayolu köprüsü için 19 milyon 154 bin liralık yatırım yapacak. Dikili Bademler Mahallesi 1. Sokak üzeri karayolu köprüsü bu yılın sonunda, Bergama ve Menemen'deki köprüler ise 2022 yılı başında hizmete alınacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bademli Menemen Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title