Haberler

Memur-Sen, 15 Temmuz Şehitleri İçin Yürüdü

Memur-Sen, 15 Temmuz şehitleri için yürüdü Memur-Sen İl Temsilcisi Öz: "15 Temmuz direniş ruhu yolumuzu aydınlatmaya devam edecek"KARABÜK - Memur-Sen Karabük Şubesi üyeleri, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşlar ve gaziler için yürüdü.

Memur-Sen, 15 Temmuz şehitleri için yürüdü

Memur-Sen İl Temsilcisi Öz:

"15 Temmuz direniş ruhu yolumuzu aydınlatmaya devam edecek"

KARABÜK - Memur-Sen Karabük Şubesi üyeleri, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşlar ve gaziler için yürüdü.

Memur-Sen Konfederasyonu, Eğitim-Bir-Sen Eğitimciler Birliği Sendikası Karabük Şubesi mensupları, 15 Temmuz hain darbe girişiminin sene-i devriyesinde yürüdü. Ankara Caddesinden başlayan yürüyüşe çok sayıda Memur-Sen üyesi ve yakınları katıldı. Yürüyüş sonrası eski belediye binası önünde toplanan grup, darbe girişimi sırasında şehit olan 250 vatandaşın tek tek ismini saydı.

Memur-Sen Karabük Şube Başkanı Zeki Öz, 15 Temmuzu unutturmayacaklarını ifade ederek, "15 Temmuz bize iki şey hatırlatıyor. Birincisi FETÖ'cü ihanet, ikincisi ise kahramanca direniş ve vatana sadakat. İhaneti de, sadakati de unutmayacağız, unutturmayacağız" şeklinde konuştu.

15 Temmuzun bir diriliş gecesi olduğunu söyleyen Öz, "15 Temmuz bir şehadet şölenidir. 15 Temmuz bir diriliş gecesidir. 15 Temmuz bir iman manifestosudur. 15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız. Maalesef üzerinden bir yıl geçmesine rağmen, belli kesimlerin hala 15 Temmuz ihanetinin idrakinde olmadığını üzülerek görüyoruz. Bu kesimler darbe başaralı olsaydı 16 Temmuz sabahı nasıl bir felakete uyanacaklarının farkında değiller. Hiçbir İslam'i ahlaki değer taşımayan bu batıni sapkın örgütlenmenin yapabileceği kötülükler tasavvur ve muhayyilemizi aşar. Darbe başarılı olsaydı eski Türkiye'nin FETÖ'cü modifikasyonuyla uyanacaktık. Darbe gerekleşseydi Türkiye bu darbenin arkasındaki üst aklın oyuncağı haline gelecek, ekonomik olarak da bir sömürü ve yağma ülkesine dönüşecekti" dedi.

Etkinlik daha sonra Kuran-ı Kerim okunmasıyla sona erdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eğitim Bir Sen Memur Sen Karabük Zeki Öz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title