Haberler

Melisa Aslı Pamuk kimdir? Nereli, kaç yaşında, mesleği ne? Hangi dizilerde rol aldı? Melisa Aslı Pamuk biyografisi ve oyunculuk kariyeri!

Güncelleme:

Magazin gündemine gelen Melisa Aslı Pamuk merak edildi. Peki Melisa Aslı Pamuk kimdir, nereli, kaç yaşında, mesleği ne, boyu kaç, evli mi? Melisa Aslı Pamuk oyunculuk kariyeri nasıl? Melisa Aslı Pamuk hayatı ve biyografisi!

Melisa Aslı Pamuk'un hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki Melisa Aslı Pamuk kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, doğum tarihi kaç, hangi dizilerde rol aldı? Melisa Aslı Pamuk evli mi, sevgilisi var mı? Melisa Aslı Pamuk hakkında bilgiler haberimizde.

MELİSA ASLI PAMUK KİMDİR?

Melisa Aslı Pamuk (d. 14 Nisan 1991; Haarlem), Türk kökenli, Hollanda vatandaşı oyuncu ve model.

Melisa Aslı Pamuk doğum tarihi : 14 Nisan 1991

Melisa Aslı Pamuk kaç yaşında : 29 yaşında

Melisa Aslı Pamuk mesleği ne : Oyuncu, Model

Melisa Aslı Pamuk nereli : Hollanda doğumlu

Melisa Aslı Pamuk boyu kaç : 1,76 metre

Melisa Aslı Pamuk kilosu kaç : 58 kg

Melisa Aslı Pamuk göz rengi : Kahverengi

Melisa Aslı Pamuk burcu ne : Koç

Melisa Aslı Pamuk kimdir? Nereli, kaç yaşında, mesleği ne? Hangi dizilerde rol aldı? Melisa Aslı Pamuk biyografisi ve oyunculuk kariyeri!

2011 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması olan ve L'Oréal Paris sponsorluğunda FOX'da yayınlanan ve finali 3 Haziran 2011'de İstanbul'da gerçekleşen Miss Turkey yarışması birincisidir. Miss Turkey 2011 tacını bir önceki yılın birincisi Gizem Memiç'ten alan ve aday numarası 10 olan Pamuk, organizasyonun yeni aldığı format değişikliği kararı ile Türkiye'yi 2011 yılının Eylül ayında Brezilya'nın São Paulo şehrinde düzenlenecek olan Miss Universe (Kâinat Güzellik Yarışması)'te temsil etmiştir. Ayrıca kendisi 2009 yılında Best Model of Turkey (Türkiye'nin en iyi mankeni) adlı yarışmada Best Promising (Umut/Gelecek Vaat Eden Model) unvanını elde etmiştir. İyi seviyede Türkçe, İngilizce, Felemenkçe, Almanca ve orta seviyede Fransızca konuşabilen Pamuk, Hollanda'da Amsterdam Üniversitesi'nde Psikoloji eğitimine başlamıştır ancak Miss Turkey kariyeri için okulunu dondurmuştur. 1,76 cm boyunda ve 58 kg olan Pamuk, 85-62-90 vücut ölçülerine sahiptir. Modelliğe on dört yaşında iken başlamıştır.

Pamuk, henüz on üç yaşında iken, 2004 yılında bir "Bos Bros. Film & TV Productions" ve "Interkerkelijke Omroep Nederland (IKON)" ortak yapımı olan, yönetmenliğini Tamara Miranda'nın yaptığı ve Hollanda'da yayınlanan Dat zit wel snor adlı kısa filmde başrolde Hayal adlı karakteri canlandırmıştır. Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde "Temel Oyunculuk" dersleri almıştır. Türkiye deki oyunculuk kariyeri ise ilk olarak bir gsm reklamında oynamasıyla başlamış. Daha sonra 3. sezonunda olan Yer Gök Aşk adlı diziye diğer başrollerin diziden ayrılması üzerine başrol olarak geçmiştir. Aynı yıl G.D.O. KaraKedi adlı ilk sinema filminde yer almıştır.

MELİSA ASLI PAMUK ROL ALDIĞI DİZİLER

Hollanda 2004 : Dat zit wel snor : Hayal : Başrol oyuncusu, Sinema filmi

Türkiye 2012 : G.D.O. KaraKedi : Elmas : Yardımcı Oyuncu, Sinema filmi

Türkiye 2012-2013 : Yer Gök Aşk : Sevda : Başrol Oyuncusu, Televizyon dizisi, FOX TV

Türkiye 2014 : Kurt Seyit ve Şura : Ayşe : Başrol Oyuncusu, Televizyon dizisi, Star TV

Türkiye 2014 : Her Sevda Bir Veda : Azade : Başrol Oyuncusu, Televizyon dizisi, Show TV

Türkiye 2014-2015 : Ulan İstanbul : Zeynep : Konuk Oyuncu, Televizyon dizisi, Kanal D

Türkiye 2015-2017 : Kara Sevda : Asu Kozcuoğlu : Televizyon dizisi, Star TV

Türkiye 2018-2019 : Çarpışma : Cemre Gür : Televizyon dizisi, Show TV

Türkiye 2020 : Yeni Hayat : Yasemin Karatan : Televizyon dizisi, Kanal D

MELİSA ASLI PAMUK ALDIĞI ÖDÜLLER

2016: Pantene Altın Kelebek Ödülleri – "Yıldızı Parlayanlar" (Kara Sevda, Asu Kozcuoğlu rolüyle)

2017: Ayaklı Gazete Ödülleri – "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu" (Kara Sevda, Asu Kozcuoğlu rolüyle)

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Melisa Aslı Pamuk Hollanda Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title