Haberler

Melikgazi'de Kahraman Çelebi Cami ve Hatice Çelebi Kuran Kursu'nun temeli atılacak

Güncelleme:

Melikgazi Belediyesi Mimarsinan Şirintepe Mahallesi'nde mülkiyeti Belediyeye ait arsa üzerine Hayırsever Kahraman Çelebi ile yapacağı Kahraman Çelebi Cami ve Hatice Çelebi Kur'an Kursu'nun temelini atacak.

Melikgazi Belediyesi Mimarsinan Şirintepe Mahallesi'nde mülkiyeti Belediyeye ait arsa üzerine Hayırsever Kahraman Çelebi ile yapacağı Kahraman Çelebi Cami ve Hatice Çelebi Kur'an Kursu'nun temelini atacak. Temel atma programı Şirintepe Mahallesi Fatih Karcı Caddesi üzerinde Perşembe günü saat 12: 30'da yapılacak.

Şirintepe Mahallesi'ne hem cami hem Kur'an Kursu kazandırmalarının mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu; "Yarın güzel bir hayır için yine bir temel daha atacağız. Melikgazi olarak hemşehrilerimize hizmet yolunda koşturmaya, canı gönülden çalışmaya devam ediyoruz. Temelini atacağımız camii zemin ve bir mahfil katından olmak üzere 415 kişilik kapasiteye sahip. Hatice Çelebi Diyanet Eğitim ve Kültür Merkezi ise oyun odası, mescit ve 5 adet derslikten oluşuyor. Belediyeler olarak hayırseverlerimizle güzel projeler hayata geçiriyoruz. Pandemi döneminde gördük ki sağlık her şeyin başı. Sağlık olmazsa ibadet de yapamıyoruz. İbadet ve eğitim tesisleri geleceğimiz için çok önemli. Çocuklarımızın ve gelecek nesillerin en iyi şekilde eğitim almaları için hepimiz elimizden geleni yapmalıyız. Rabbim bizlere bu güzel hayrı kazasız belasız bitirmeyi nasip eder inşallah. Hayırseverimiz Kahraman Çelebi'den Allah razı olsun. Şimdiden hayırlı olmasını dilerim" diye belirtti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Melikgazi Şirintepe Çelebi Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title