Haberler

    Melike Demirağ - Banu Kırbağ

    Melike Demirağ ve Banu Kırbağ, unutulmaz şarkılarını POPSAV Orkestrası ile, 6 Şubat'ta CKM Kültür Merkezi Büyük Salon'da daha önce tatmadığınız bir deneyim ile sunuyor.

    Melike Demirağ ve Banu Kırbağ, unutulmaz şarkılarını POPSAV Orkestrası ile, 6 Şubat'ta CKM Kültür Merkezi Büyük Salon'da daha önce tatmadığınız bir deneyim ile sunuyor.

    "Bu dinletide Melike ve Banu'ya, o dönemde birlikte aynı çatı altında bulunan sanatçı arkadaşları da zaman zaman eşlik edecekler.

    Kısacası tam bir 1970'ler yaşayacağız… Bu eşsiz geceyi kaçırmayın..."

    Melike Demirağ; 18 yaşındayken Yılmaz Güney'in yönettiği Arkadaş adlı filmde Güney'le başrolü paylaştı. Filme de adını veren Şanar Yurdatapan bestesi "Arkadaş" adlı şarkıyı seslendirdi. Arkadaş, dönemin en sevilen şarkılarındandı. Sırasıyla, "Merhaba" (1975), "Hadi Canım Sen De" (1975), "Ağlamak Ayıp Değil" (1976), "Ninni" (1976), "Pervane ile Işık" (1977) adlı şarkılarını yayımladığı 45'liklerle ünü arttı.Halen verdiği yurtiçi ve yurt dişi konserleriyle müzik yaşantısını sürdürmektedir.

    Banu Kırbağ ise; Müzik Kariyerine 1970'li yıllarda Zafer Dilek ve ablası Hülya Kırbağ ile olan çalışmalarıyla başladı. İlk solo çalışması "Unutulur" ile büyük başarı elde etti. 1970'li yılların efsane sanatçılarından biri olan Banu Kırbağ, "Anlatamıyorum", "Canım Can Çekişmede", "Kırık Hava", "Sevdalardayım "ve "Türküler Yolladım Sana" gibi birçok albüme imza attı.Eski Dostlar Gurubu.Ankara Kent Orkestrası gibi topluluklarda sahne alan Banu Kırbağ,konser çalışmaşarıyla müzik yaşamını sürdürmektedir.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Melike Demirağ Yılmaz Güney Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title