Haberler

Melih Gökçek: 15 Temmuz gecesi televizyona çıkıp milleti sokağa çağıran ve Ankara'da darbeyi önleyen kişiyim

Güncelleme:

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek katıldığı programda FETÖ terör örgütüyle ilişkili olduğu iddialarına yanıt verdi. 15 Temmuz akşamı televizyona çıkıp milleti sokağa çıkmaya çağıran ilk kişinin kendisi olduğunu iddia eden Gökçek, "Biz Ankara'da darbeyi önleyen kişiyiz" dedi. Gökçek yayında ayrıca "Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde ciddi manada FETÖ'cü var" iddiasında bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin (ABB) görevden alınan eski Belediye Başkanı Melih Gökçek, TV 100'de "Pazar Siyaseti" adlı programa konuk oldu. Burada FETÖ terör örgütüyle ilişkili olduğu iddialarına cevap veren Gökçek, Ankara'da Fethullahçı darbe girişimini önleyen kişi olduğunu savundu.

"BİR NUMARALI KAHRAMAN SAYIN CUMHURBAŞKANI, İKİ NUMARA BENİM"

Gökçek programda, "Eğer Türkiye'de darbe olamadıysa, olamamasında birçok insanın emeği vardır. Elbette bu işin bir numaralı kahramanı Sayın Cumhurbaşkanı. Ama iki numaralı kahramanı naçizane Melih Gökçek'tir" dedi.

"TÜRKİYE'DE TELEVİZYONA ÇIKIP 'HAYDİ MİLLET SOKAĞA' DİYEN İLK KİŞİ BENİM"

Gökçek'in "Biz Ankara'da darbeyi önleyen kişiyiz. Türkiye'de ilk televizyona çıkan haydi millet sokağa diyen benim" sözleri dikkat çekti.

"BİZ ANKARA'DA DARBEYİ ÖNLEYEN KİŞİYİZ"

Gökçek'in sözleri şöyle oldu; "Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde ciddi manada FETÖ'cü var. Eğer Türkiye'de darbe olmadı, olamadıysa bu konuda birçok insanın emeği vardır. Darbenin önlenmesinde bir numaralı kahraman sayın Cumhurbaşkanımızdır. İki numaralı kahraman ise Melih Gökçek'tir. Biz Ankara'da darbeyi önleyen kişiyiz. Türkiye'de ilk televizyona çıkan haydi millet sokağa diyen benim. Türkiye'de ilk tweeti atıp "FETÖ'cüleri tükürükle boğmaya" diyen benim."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Recep Tayyip Erdoğan Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (10)

corci:

cem yılmaz yerine bunu çıkarın sahneye

76
7
yanıtYanıtla
Engin Patır:

Anladık..da aradan kaç yıl geçmiş halen gündemde olmak adına bu açıklamanın anlamı ne..Anka parkı konuşalım kac milyon zarar ama sana sorsak başarı..Melih Bey,geç bunları Mansur bey,i Allah başımızdan eksik etmesin

61
7
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Helal olsun sana sen olmasan biz ne halt ederdik:))))) Ama daha öncelerini söylemiyorsun

58
8
yanıtYanıtla
Suleyman Yalcin:

Çok komik bir adam konuştukça gülesim geliyor

47
10
yanıtYanıtla
Emre Guler:

melih bey hiç inandırıcı gelmiyorsunuz

47
6
yanıtYanıtla
taner ipek:

Bir numaralı kahraman cumhur başkanı, iki numara benim derken? ölen ve yaralananları unutmak için biraz erken değil mi... Birinizi de millet övsün şuyum buyum diye ikna çabasına girmeyin

48
5
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Melihhh meliiih daha MANSUR şokunu atlatamadı yıllardırrr melihh :)

35
7
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

İ.Melih GÖKÇEK işte

34
4
yanıtYanıtla
YOĞURTÇU :

Haahaha bu adamın mizah anlayışı 10 numara , çık stand up yap iyi para var o işte...

26
3
yanıtYanıtla
Melih Kılaç:

Melıh akpartı ankarada kaybettıyse senın yedıklerın yuzune kaybettı akpartıde sevmedıgım kısılerın basındasın

7
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title