Haberler

Mehmetçik İçin Kermes Düzenlediler

Kayseri'de Fatma-Mustafa Hasçalık İlk ve Ortaokulu tarafından düzenlenen kermesten elde edilen gelir, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına bağışlanacak.

Kayseri'nin Talas ilçesinde bulunan Kayseri'de Fatma-Mustafa Hasçalık ilk ve ortaokulu yönetimi ve okul aile birliği tarafından Mehmetçik için kermes düzenlendi. Öğrencilerin ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği kermese, Talas Kaymakamı Zekeriya Güney, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı katıldı.

Kermeste konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, "Bugün Kayseri'de karlı bir güne uyandık. Serin ve soğuk var. Aynı durumda kahraman ordumuz Afrin'de çarpışmalara devam ediyor. Son 3-4 yıldır Türkiye'nin başına gelen hiçbir ülkenin başına gelmedi. İçten ve dıştan birçok hain hedeflerine maalesef Türkiye'yi parçalamak ve bölmekle ilgili hedef koymuşlar. Rabbim izin vermeyecek, Türkiye parçalanmayacak. Bu süreçten daha da güçlenerek çıkacağız. Bu kapsamda da bu okulumuzda güzel bir kermes düzenlendi. Buradan toplanan paralar savunma sanayini güçlendirmek için Türk Silahlı Kuvvetlerini güçlendirme vakfına gidecek" ifadelerini kullandı.

Fatma-Mustafa Hasçalık ilk ve ortaokulu müdürü Mehmet Albostan da, "Ülkemiz çok önemli bir süreçten geçiyor. Özellikle Afrin'de büyük bir mücadele veriyoruz. Orada 7 düvelle mücadelemiz var. Bizde okul olarak bunu geriden izleyen değil, destek noktasında devletimizin bekası için ne yapabiliriz diye düşündük. Kermes yaparak destek olalım ve oradaki kahraman Mehmetçiklerimize moral açısından öğrencilerimize resim ve şiir yarışması düzenleyerek moral ve motivasyonlarını üst düzeye çıkarmak için uğraştık" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatma Mustafa Kayseri Talas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title