Haberler

Meghan Markle'ın 135 Bin Dolarlık Gelinliği Ortaya Çıktı

Güncelleme:

İngiltere Prensi Harry ve Meghan Markle'ın düğününe haftalar kala, detaylar belli oldu. Markle'ın 135 bin dolar değerindeki gelinliğinin tasarımı ortaya çıktı.

İngiliz Daily Mail Gazetesi, Prens Harry'nin nişanlısı Meghan Markle'ın 19 Mayıs'ta gerçekleşecek düğününde bir tanesinin tasarımı İngiliz moda evi Ralph & Russo'ya ait olan iki farklı gelinlik giyeceğini açıkladı.

EL YAPIMI GELİNLİK

36 yaşındaki eski ABD'li oyuncunun Ralph & Russo tasarımlı el yapımı ve boncuk işlemeleri bulunan gelinlikle, Prens Harry ile evlilik yemini etmek için, St. George Şapeli'ndeki koridorunda yürüdüğü andan itibaren, 2. Elizabeth'in Windsor Sarayı'nda düzenleyeceği resepsiyona kadar görüleceği belirtildi.

İşte Meghan Markle'ın gelinliği...

"YÜZ SAAT EMEK HARCADILAR"

Farklı bir kaynak,135 bin dolarlık gelinliğin bedelinin gizlice Prens Harry'nin ailesi tarafından ödendiğini söyleyerek, "Fiyatı çok fazlaymış gibi geliyor ama sonuç olarak bu yılın düğünü olacak, neredeyse tamamen el yapımı olan bu gelinlik için birçok insan neredeyse yüz saat boyunca emek harcadı" ifadelerini kullandı.

KATE MIDDLETON'UN GELİNLİĞİNİ GÖLGELEYEMEDİ

Diğer taraftan Markle'ın gelinliği 2011'de Prens William ile dünyaevine giren Kate Middleton'un gelinliğini gölgede bırakamadı. Geçtiğimiz ay üçüncü çocuğunu dünyaya getiren Cambridge Düşesi, Alexander MacQueen tasarımı 250 bin sterlin değerinde bir gelinlik giymiş ve tasarım moda tarihinin en çok konuşulan gelinlikleri arasına girmişti.

BİR HAFTA ÖNCEDEN GELECEKLER

Markle'ın ABD'de yaşayan yoga öğretmeni annesi Doria Ragland ve Meksika'da yaşamın sürdüren eski ışık yönetmeni babası Thomas Markle, düğünden bir hafta önce İngiltere'ye gelecek. Markle çocukken boşanan çift, evlilik töreninden birkaç gün önce ise İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, Prens Philip, Prens Charles ve Camilla Parker gibi Kraliyet ailesinin önemli isimleriyle tanıştırılacak. Kraliyet geleneklerine uygun olarak 36 yaşındaki Markle'ın annesinin, düğün töreni için yapılan geçit esnasında kızına at arabası ile eşlik edeceği bildirildi.

PRENS GEORGE, PRENSES CHARLOTTE VE MİA TİNDALL DÜĞÜNDE "ÇİÇEK ÇOCUKLAR" OLACAK

Kensington Sarayı, Prens Harry ve Meghan Markle'ın düğününde Prens William ve Kate Middleton'un çocukları Prens George (4), Prenses Charlotte (2) ve Prenses Anne'in torunu Mia Tindall'ın (4) çiçek çocuk olarak görev yapacağını duyurdu.

BALAYINA ÇIKMAYACAKLAR

Prens Harry ve Meghan Markle'ın yaz sonuna kadar balayına çıkmayacakları belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Kate Middleton Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (9)

Ampul:

Bana AKP BAKANLARININ KOL SAATLERINI HATIIRLATTI. MAN ADASINDAKI HILELERI HATIRLATTI

1
1
yanıtYanıtla
Canım türkiyemMobil-IOS:

Çok güzel,?

0
1
yanıtYanıtla
Biyolog:

Neden Beyaz ırka mensup bir Prens, Siyah ırka mensup bir kadınla evlenir ki ! amaç ne ?

0
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

mesela bunların 135 bin dolarlık gelinlik giymesi para harcaması eğreti durmuyor ingiltere nin parası değerli alım gücü yüksek pasaportu değerli insanlar eğitimli refah seviyesi yüksek o yüzden isterse milyon dolarlık gelinlik giyer

0
1
yanıtYanıtla
Melek Akin:

Insallah Harry Pisman olmaz ..Temiz gecmisi yok kizin..ve ünlü olmak meraklisi var dizilerde ilerlemedi ve öfkelenmisdi ..ama asla asla Diana yerine giremez. Kate cok hanim ve okumus bir kadin o yakisdi ama bunu nasil Kabul ettiler anlamadim .

1
0
yanıtYanıtla
Laiklik:

Ne kadar gereksiz ya. Ne elbiseler var icinde insan yok, ne insanlar var ustunde elbise yok.

1
0
yanıtYanıtla
YASEMİN:

Bence gelinlik güzel , ben ihtişamlı şeylere bayılırım Kate inki çok sadeydi, ama içine girecek kişi buna layık değil, bir kere dul, ailesiyle kötü bir geçmişe sahip, babasını yüzüstü bırakmış akrabalarına gereken değeri göstermemiş, zaten iyi birisine benzemiyor masum bir yüzü yok -birde diyorum biz insanlar önümüzdeki işimize bakmayıp böyle gereksiz şeyleri niye takip ediyoruz, Kraliçe Elizabeth hanım yeni gelin alıyor, gelinliği şöyle böyle bunlardan bize ne

0
0
yanıtYanıtla
ZXCVB:

BU NASIL GELİNLİK YA YÜRÜYEMİYOR BİLE YAZIK CIDDEN.

0
0
yanıtYanıtla
Güzelse çuval giyse yakışır:

Değilse gelinlik sanki çamaşır

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title