Haberler

Mediacat Felis Ödüllerinde Büyük Ödül Universal Mccann'nin

Medya Planlamada Yaratıcılığı Teşvik Etmek Amacıyla Bu Yıl İkincisi Düzenlenen Mediacat Felis Ödülleri'nin Kazananları Açıklandı.

Medya planlamada yaratıcılığı teşvik etmek amacıyla bu yıl ikincisi düzenlenen Mediacat Felis Ödülleri'nin kazananları açıklandı.

Jürinin yaptığı değerlendirme sonrasında büyük ödül, Universal McCann'nin Arçelik firmasının Beko markası için yaptığı 'Beko Otoparkta Kapalı Devre Radyo Yayını' başlıklı yaratıcı medya çalışmasına verildi. Gecede ayrıca 16 kategoride birincilik ödülü verildi. Mecra kategorilerinden 'Sinema'da ve hedef kitle kategorilerinden 'Tüm Yetişkinler' ile 'Kadınlar' kategorilerinde bu yıl ödüle uygun iş bulunamadı.

Felis Ödüllerinde bu yıl 1 Temmuz 2006 - 30 Haziran 2007 arasında ilk kez yayınlanmış işler yarışırken, 270 eser yarışmaya katıldı. Bunlardan 76'sı kısa listeye kaldı. Universal McCann 12, Mediacom, Mindshare ve Starcom 10'ar, Mediaedge:cia, OMD ve TBWA 5'er, Medina Turgul DDB ve Carat 3'er, 41 29, Concept ve ZenithOptimedia 2'şer, Grey, Euro RSCG, Media Team, Pars McCann Erickson, Point, Sportsnet ve Tempo OMD ise 1'er işle kısa listede yer aldı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Mediacat Genel Yayın Yönetmeni Pelin Özkan "Amacımız sektörün gelişmesine katkı sağlamak, çalışanların başarılarını belgeleyerek onları teşvik etmek. İlkini geçen sene düzenlediğimiz yarışmanın bu konunun önemi açısından toplumun her kesiminde bir bilinçlendirme yaratacağına inanıyoruz. Bize destek olan sponsor ve jüri üyelerine çok teşekkür ederiz. Katılan bütün eserler bizim için birbirinden değerli ve etkiliydi. İçlerinden kategori birincilerini belirlemekte jürimiz

oldukça zorlandı. Geçen yıl ilki düzenlenen Mediacat Felis Ödülleri'ne 118 proje katılımının ardından bu sene gerçekleşen 270 başvuru ile sektörün Felis'e olan ilgisi ve verilen önemin bir göstergesi oldu. Ödül kazanların hepsini ayrı ayrı tebrik ediyoruz" dedi.

Jürinin kararını verirken, mecra stratejisindeki farklılık, yenilik, uygulamada yaratıcılık, stratejinin ve uygulamanın hedef kitleyi yakalamada ve kapsamadaki başarısına dikkat ettiğini belirten Felis Ödülleri Jüri Başkanı ve P&G Türkiye Genel Müdürü Saffet Karpat ise "Bu yıl ikincisi düzenlenen ve sektörün gelişmesine katkı sağlayacağına inandığım Felis Ödülleri'nde jüri başkanlığı yapmaktan mutluluk duydum. Çok hararetli, seçim yapmakta çok zorlandığımız toplantılarımız oldu. Öncelikle 260 eserden 76

eserlik bir kısa liste oluşturduk. Sonrasında da kategori birincilerini belirledik. Bu yarışma sektörün her tarafından temsilcilere bir kez daha reklam endüstrisinde medya planlama ve satın almanın önemini hatırlatacak" değerlendirmesinde bulundu.

16 kategoride verilen birincilik ödülleri ise şunlar: En iyi televizyon medya kullanımında Türk Telekom'un "Evde Ev Telefonu İşte İş Telefonu" çalışması ile Universal McCann, en iyi gazete medya kullanımında Avea'nın "Patlayan Röportaj" çalışması ile Universal McCann, en iyi dergi medya kullanımında Debenhams'ın "Debenhams tüm Modayı Kapsar" çalışması ile Concept, en iyi açık hava medya kullanımında Doğuş Otomotiv'in "VW EOS Asansör" çalışması Medina Turgul DDB, en iyi radyo medya kullanımında

Head&Shoulders'ın "Head&Shoulders ile tüm sorunları kafandan at" çalışması ile Starcom Mediawest Group, en iyi internet mecra kullanımında Tariş Tat'ın "Mercan Abi Web" çalışması ile Medina Turgul DDB, en iyi yeni medya kullanımında Arçelik Beko "Otoparkta Kapalı Devre Radyo Yayanı" çalışması ile Universal McCann, en iyi çoklu medya kullanımında Vodafone'un "Vodafone Türkiye Lansmanı" ile Mediacom, en iyi doğrudan pazarlama kullanımında Ariel "Kadınlar Zor Lekeleri Protesto etti" çalışması ile Starcom

Mediawest, en iyi sponsorluk kullanımında Avea'nın, "Avea Fear Factor" çalışması ile Universal McCann, hedef kitle gençlik kategorisinde Turkcell, "GNCTRKCLL Kampuscell" çalışması ile Mediaedge:cia, hedef kitle genç yetişkinler kategorisinde Efes Pazarlama "Ritmix Guest DJ Hour" çalışması ile Universal McCann, hedef kitle erkekler kategorisinde Gillette "Türkiye bu golü kaçırmaz" çalışması ile Starcom Mediawest Group, hedef kitle özel hedef kitleler kategorisinde Orkid "Orkid her zaman yanınızda" çalışması

ile Starcom Mediawest Group, hedef kitle ticari iletişim kategorisinde Yemeksepeti.com "Sakız Kartvizit "çalışmasıyla ile TBWA İstanbul, hedef kitle kamu yararı kategorisinde Darruşşafaka Okulları "Darüşşafaka Oyun" çalışmasıyla ile TBWA İstanbul ödül kazandı.

(BGO-BGO-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title