Haberler

Medcezir Yeni Bölümüyle Star Tv'de

Güncelleme:

Medcezir yeni bölümüyle 25 Ekim Cuma günü Star Tv ekranlarında.

Medcezir'de Mira geçirdiği operasyonu atlatsa da artık bir saatli bombayla yaşayacaktır. Öte yandan Yaman’ın aklı hep Mira’dadır. Sabaha karşı Mira'yı görmek için hastaneye gider... Medcezir'i bu akşam 20.00'dan itibaren Star TV'de izleyebilirsiniz...

Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Mine Tugay, Şebnem Dönmez, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Murat Aygen ve Can Gürzap’ın rol aldığı Ay Yapım imzalı Medcezir altıncı bölümüyle bu akşam ekrana gelecek.

Senaryosunu reyting rekorları kıran dizilerin yaratıcıları Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu'nun kaleme aldığı 'Medcezir'in yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor.

6.blm

Yaman tuzağa düşürülüyor!

Mira geçirdiği operasyonu atlatsa da artık bir saatli bombayla yaşayacaktır. Yaman Mira’nın hastalığının şokunu yaşarken Nevin onun kafasını karıştırmamak için yine uzaklaşmayı tercih eder. Hasan ise Yaman’ın yeni çevresiyle tanışmanın ona getireceği maddi faydaların peşindedir. Bu durumun farkına varan Yaman'ın Hasan'a olan nefreti daha da büyür.

Serezlerde ise büyük bir gerginlik hakimdir. Selim Yaman’ın sınava girmemesini kabul edemez. Üniversite onun için artık bir hayal olmuştur. Yaman ne kadar üzülse de verdiği karardan pişmanlık duymaz. Bu sefer Selim’i sakinleştiren taraf Ender olacaktır.

Öte yandan Yaman’ın aklı hep Mira’dadır. Sabaha karşı Mira'yı görmek için hastaneye gider.. O’nu uyurken bile olsa, yalnız görebilmek ister. Ama sanki Mira Yamanın gelişini beklermiş gibi uyanıktır. Hastanede geçen bu özel zaman, onları birbirlerine daha da yakınlaştırır.

Yamanın hastane ziyaretini öğrenen Orkun, bunun Mira’nın üzerindeki etkilerini de hissedince Yaman’dan daha çok nefret eder. O’nu Mira’dan ve bu çevreden uzaklaştırmak için Hasan’la işbirliği yapmaya karar verir. Ve Yaman tuzağa düşürülür..

Yayın Günü: 25 Ekim Cuma

Yayın Saati: 20.00-Yeni Bölüm

Medcezir 6.Bölüm Fragmanı

Medcezir 6.Bölüm 2. Fragmanı

Medcezir 6.Bölüm 3. Fragmanı

Kaynak: Star / Magazin

Serenay Sarıkaya Çağatay Ulusoy Medcezir Star Tv Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ÇÖL TOZU hangi illerde görülecek? Çöl tozu kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? 26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title