Haberler

Meclis Üyelerine GABB'dan Mevzuat Eğitimi

Güncelleme:

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Belediyeler Birliği (GABB) Yerel bilgilendirme eğitimlerinin üçüncüsünü Batman Belediyesi'nde gerçekleştirdi.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Belediyeler Birliği (GABB) Yerel Yönetimler Akademisi, üye belediyelerin meclis üyelerine yönelik düzenlediği mevzuat bilgilendirme eğitimlerinin üçüncüsünü Batman Belediyesi'nde gerçekleştirdi.

Belediye Konferans salonunda gerçekleşen eğitim seminerine Eşbaşkan Sabri Özdemir ve GABB genel sekreteri Ahmet Ertak ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Mustafa Yıldız ile Batman Belediyesi meclis üyeleri katıldı.

Eğitimin açılış konuşmasını yapan Eşbaşkan Sabri Özdemir Batman Belediyesi ve yönetimi olarak önümüzdeki süreçte daha etkin ve verimli bir çalışma dönemi geçirmeleri için yeni meclis üyelerinin mevzuat bilgisi ve donanımı için böyle bir eğitim çalışmasına ihtiyaç duyduklarını belirterek,

"GABB ihtiyacını duyduğumuz böyle bir çalışmayı gerçekleştiriyor. Diğer illerin belediyelerinde de bu eğitimleri verdi. Her üyemiz çalışmalarına başlamadan önce bu mevzuat eğitimleri konusunda bir ön bilgiye sahip olacak. Biz Batman Belediyesi olarak, zaten önümüzdeki süreçte de hem üyelerimize hem de personellerimize yönelik, önceki yıllarda olduğu gibi yine eğitimlerimizi gerçekleştireceğiz. Her ihtiyaç duyulduğunda farklı alanlarda bu eğitimler için imkan yaratacağız. Eğitimi önemsiyoruz, iyi bir donanım olmadan verimli ve kaliteli bir hizmetin sunulamayacağının farkındayız. Bugün burada bize mevzuat eğitimi konusunda destek sunan GABB'a teşekkür ediyor, bu çalışmanın önümüzde süreçteki çalışmalarımıza yansıyacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmalardan sonra Teftiş Kurulu Başkanı Mustafa Yıldız ile Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Sevinç belediye meclis üyelerine 5393 Sayılı Belediye Kanunu ve Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliği konularında bilgi verdi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

güneydoğu anadolu bölgesi sabri özdemir ahmet ertak Batman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title