Haberler

MasterChef Türkiye'de eleme adayları belli oldu! Ayyüce ve Eray arasında gerginlik

Güncelleme:

Dün akşam dokunulmazlık oyunuyla ekrana gelen MasterChef Türkiye'de takım oyununun kaybedeni mavi takım oldu. Eleme potasına girecek isimlerin belirlendiği esnada Eray ve Ayyüce arasında gerginlik yaşadı.

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye, dün akşam 36. bölümüyle ekrana geldi. Kırmızı ve mavi takım olarak ikiye ayrılan gruplar Çin mutfağından lezzetler çıkarmak için kıyasıya mücadele etti. Kırmızı takım 4-2'lik farkla mavi takımı yendi. Elemeye giden mavi takımın yarışmacıları arasında ise sesler yükseldi.

İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlık oyununu oynayan mavi takımda Danilo Zanna'nın yaptığı yemeğe en yakın tabağı çıkaran Gülşah dokunulmazlığın sahibi oldu. Bir isim söyleyecek olmaktan hoşnut olmayan Gülşah gözyaşlarına hakim olamazken Emir'i eleme adayı olarak çıkardı.

MasterChef Türkiye'de eleme adayları belli oldu! Ayyüce ve Eray arasında gerginlik

ELEME POTASINDA GERGİNLİK

Oylama yaparak bir ismi daha potaya çıkaracak olan yarışmacılar karşı karşıya gelerek yüzleşti. Oy kullanmak için öne çıkan Ayyüce ise ilk oyunu Ebru'dan yana kullandı. Eray'ın karşısına geçen Ayyüce, oyunu kaybetmelerine neden bir tabağı hazırladığı için Eray'ı eleştirdi. Bunun üzerine söz alan Eray ise Ayyüce'yi bir yemeğin sorumluluğunu almamakla suçladı. İkili arasındaki gerginlik diğer yarışmacılarında söz almasıyla büyüdü.

Oylama sonucu ise arkadaşlarından 5 oy alan Ayyüce ikinci eleme adayı oldu.

MasterChef Türkiye'de eleme adayları belli oldu! Ayyüce ve Eray arasında gerginlik

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çin Halk Cumhuriyeti Türkiye Haberler

500

Yorumlar (24)

kriptolu yargıç:

gözünü açmayan halkımız fakirliğini unutmuş zengin ve saray sofralarında pişen yemekleri ağzı sulanaraktan ve acun beyi zengin ederekten izlemenin doruklarına varmakta ve aç karnının gurultularını dinlemekle meşguldür. . .

16
3
yanıtYanıtla
GECELERİN YARGICI:

sen fakirsen halk napsın. program sayesinde lezzetli yemek yemeye başladı millet. blanch''ler, suffle''ler, marineler, ben-mari usulleri. her şeyi de fakirliğe yormazlar mı? bu ülkede açım diyen aç kalmaz merak etmeyin siz!! gidin kumda oynayın ayrıca.

yanıt2
yanıt1
MEHMET:

TÜTSÜLEMEYİ UNUTMA ETLERİ BİLE YANLIŞ TARAFTAN KESİYOMUŞUZ :)

yanıt5
yanıt0
YARGIÇLARIN DA DUYGULARI VARDIR:

Kriptolu dost, neden kendini yordun ki bu tespiti yaparak? Bırak, insanlar kendi yokluklarının, uğradıkları haksızlıkların acısını televizyon prorgarmlarında dindirsin. . Bir yıllık kazancıyla, adamın bindiği arabanın dört tane tekerleğini alamayacak olanlar savunsun Acun abilerini. Herkes kendine layık gördüğü hayatı yaşar. . .

yanıt2
yanıt0
zeynep:

ayyüceyi çok beğeniyorum başarılı karekterli umarım birinci olur eğitimi hakediyor

2
12
yanıtYanıtla
Zeynep:

Künefe yi maf edip yumurta kırarak yarışmaya giren Gülşah Emiri''i potaya yolluyo şaka gibi resmen Duygu , Ayyüce , Gülşah inş. bir an önce ellenip giderler

8
3
yanıtYanıtla
adem:

Program sayesinde evimizde daha lezzetli yemekler pişmeye başladı. Özellikle jürilerimize çok teşekkür ediyorum. Sayelerinde mutfak edep ve adabınıda öğreniyoruz.

5
6
yanıtYanıtla
hakimlerin yargıçı:

bu dönemde halkımız fakirliğini unutmuş zengin ve saray sofralarında pişen yemekleri ağzı sulanaraktan ve acun beyi zengin ederekten izlemenin doruklarına varmakta ve aç karnının gurultularını dinlemekle meşguldür. . .

5
4
yanıtYanıtla
Acılı Acun:

halkımız fakirliğini unutmuş zengin ve saray sofralarında pişen yemekleri ağzı sulanaraktan ve acun beyi zengin ederekten izlemenin doruklarına varmakta ve aç karnının gurultularını dinlemekle meşguldür. . .

5
3
yanıtYanıtla
AS:

ÇOLUK ÇOCUK EKRAN KARŞISINDA ŞOV YAPIYOR.

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title