Haberler

MASKİ'den İlyaslar Mahallesine AAT Müjdesi

Güncelleme:

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Kırkağaç ilçesi İlyaslar Mahallesine kazandırılacak olan Atıksu Arıtma Tesisinin müjdesini mahalle muhtarı Faruk Yayla, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla paylaştı.

Mahalle Muhtarı Faruk Yayla, "Mahallemize yapılacak olan Atıksu Arıtma Tesisi ile sorunlarımız ortadan kalkacak. Karakurt Mahallesinde bulunan arıtma tesisi gibi adeta içerisinde piknik bile yapılabilecek modern bir tesise kavuşacağımız için çok mutluyuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Kırkağaç ilçesine bağlı İlyaslar Mahallesine Atıksu Arıtma Tesisi kazandıracaklarının müjdesini verdi. Karakurt Mahallesinde bulunan Atıksu Arıtma Tesisinde mahalle muhtarları ve vatandaşları ağırlayan Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik'e Manisa Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Ünal Kıykaç, MHP Kırkağaç İlçe Başkanı Halil Boğaz, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Tahsin Arslan, da eşlik etti.İlyaslar Mahalle Muhtarı Faruk Yayla'ya mahalleye yapılacak Atıksu Arıtma Tesisi projesinin tamamlandığını ve yakın zamanda da inşa çalışmalarının başlayacağının müjdesini veren Gökhan Çevik, Kırkağaç Belediyesi Kent Konseyi Başkanlığına seçilen İlyaslar Muhtarı Faruk Yayla'yı tebrik ederek hediye takdim etti.

"Büyükşehir ve MASKİ ile hiç sorun yaşamadım"

İlyaslar Mahallesine yapılacak olan Atıksu Arıtma Tesisi müjdesinden dolayı mutlu olduğunu belirten Mahalle Muhtarı Faruk Yayla, "Mahallemize yapılacak olan Atıksu Arıtma Tesisi bizim için önemli bir hizmet olacak. Sorunlarımız var ve bu sorunların çözülecek olmasından dolayı çok mutluyuz. Karakurt mahallesinde bulunan Atıksu Arıtma Tesisi de muhteşem bir tesis. Adeta içerisinde piknik yapabileceğiniz kadar kokusu olmayan modern bir tesis yapılmış. Böylesine harika bir tesisin mahallemizde de yapılacak olması bizleri gururlandırdı.2,5 yıldır İlyaslar Mahallesi muhtarıyım. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü ile hiçbir problem yaşamadım. Hizmetler ve çalışmalardan dolayı da müteşekkirim. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün olmak üzere emek veren herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Karakurt Hisarcık Kırkağaç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Bugün Star TV'de Görümce filmi ekranlara geliyor. Filmin başlamasıyla birlikte izleyiciler, Görümce nerede çekildi? Hangi il ve ilçede çekildi? Görümc ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title