Haberler

Masal Şatosu Sihirli Davet filmi! Masal Şatosu Sihirli Davet konusu nedir? Masal Şatosu Sihirli Davet oyuncuları kimler?

Güncelleme:

Bu akşam Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan yerli çocuk filmi Masal Şatosu Sihirli Davet konusu nedir, oyuncuları kimler? Detaylar haberimizde.

23 Nisan'a özel çocuklar için ekranlarda birçok yapım yer alıyor. Kanal D televizyonlarda ilk defa yayınlanacak olan Masal Şatosu Sihirli Davet filmi ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Masal Şatosu Sihirli Davet filmi hakkında merak edilenler haberimizde.

MASAL ŞATOSU SİHİRLİ DAVET FİLMİNİN KONUSU

Berk Kuka'nın yönetmen koltuğunda oturduğu 'Masal Şatosu: Sihirli Davet' filminin başrollerde Ecrin Su Çoban ve Berk Coşkun yer alıyor.

11 yaşındaki Neşe, abisi ve arkadaşları, mahallelerinde güzel bir yaz geçirmektedirler. Ancak bir gece Neşe odasının penceresinden bakarken masal kahramanı bir cücenin bahçelerine bir şey sakladığını görür. Ertesi sabah bahçede bulduğu şey masal diyarına açılan kapının sihirli anahtarıdır ve bu anahtar Neşe'nin ve abisinin, arkadaşları ile birlikte o yazın hatta tüm yaşamlarının en unutulmaz iki gününü geçirmelerine sebep olacaktır.

Masal Şatosu Sihirli Davet filmi! Masal Şatosu Sihirli Davet Masal Şatosu Sihirli Davet konusu nedir? Masal Şatosu Sihirli Davet oyuncuları kimler?Masal Şatosu Sihirli Davet

MASAL ŞATOSU SİHİRLİ DAVET FİLM KÜNYESİ

Yönetmen : Burak Kuka

Tür: Aile

Yapım Yılı: 2019 (105 dk)

Vizyon Tarihi: 30 Ağustos 2019 Cuma

Senaryo: Başak Gülsoy

Yapımcı Firma: Retropro Yapım

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dil: Türkçe

Dağıtıcı Firma: CGV Mars Dağıtım

MASAL ŞATOSU SİHİRLİ DAVET OYUNCULARI

Berk Coşkun

Ecrin Su Çoban

Ayça Tilki

Nila Fırat

Ayşegül Çınar

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Yönetmen Kanal D Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

Elif Beril Aktar:

Biz izleyemedik bilet kalmamış ne olur YouTube’da da çıksın çok merak ediyorum ve sizi çok seviyorum

0
0
yanıtYanıtla
Elif Beril Aktar:

Bilet kalmadı İzleyemedim. Ama çok merak ediyorum lütfen YouTube’da da çıksın

0
0
yanıtYanıtla
Elif Beril:

Ben izleyemedim bilet kalmamıştı ama çok merak ediyorum lütfen YouTube’da da çıksın

0
0
yanıtYanıtla
helin:

begendiii

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title