Haberler

    Marvel, Gerçek Boyutlardaki Captain America Kalkanını Satışa Çıkardı

    Marvel, 80. yıldönümü kutlamaları dahilinde en ikonik karakterlerinden biri olan Captain America'nın kalkanının 1: 1 boyutlardaki replikasını satışa çıkardı. Hemen her Marvel hayranının sahip olmak isteyeceği kalkanın fiyatı ise bir nebze hayal kırıklığı yarattı.

    Aslen bir çizgi roman şirketi olan Marvel, ikonik karakterlerini tek bir dünyanın içinde beyaz perdeye taşıyan Marvel Sinematik Evreni (MCU) ile son 10 yıla damgasını vurmuş durumda. Iron Man 1 filmi ile seyircilere merhaba diyen Marvel Sinematik Evreni, geçtiğimiz aylarda vizyona giren ve tarihin en yüksek hasılat elde eden ikinci filmi konumunda bulunan Avengers: Endgame ile sona ermişti. Endgame ile birlikte Marvel, Iron Man, Captain America, Black Widow gibi karakterleri emekliye ayırırken, serinin geri kalanının Spider-Man, Captain Marvel gibi karakterler üzerinden devam edeceğinin sinyallerini vermişti.

    2019 yılının Marvel için başka bir anlamı daha bulunuyor. Zira bu yıl, Marvel'ın 80. yıldönümü ve Kaliforniya merkezli şirket bu özel durum için Marvel hayranlarına 'özel bir hediye' sunmak istiyor. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre Marvel'ın en ikonik karakterlerinden biri olan Captain America'nın kalkanının bir replikası, 80. yıla özel olarak en fanatik Marvel hayranlarının beğenisine sunulmuş durumda. Tahmin edebileceğiniz gibi bu replika Captain America kalkanı vibranyumdan üretilmedi. Yine de 60 santimetrelik çapı ile filmlerde görmüş olduğumuz kalkan ile 1: 1 aynı ölçekte. Kullanılan birinci sınıf boyalar sayesinde parlak ve kaliteli bir görünüme sahip olan kalkan, duvara asmaktan fazlasını yapabilmeniz için kol kayışlarına da sahip.

    Marvel'ın replika Captain America kalkanı şu anda Hasbro çevrimiçi mağazasında ön siparişe açılmış durumda. Kalkanın fiyatı ise 100 dolar yani yaklaşık 570 TL olarak belirlenmiş durumda. Marvel tarafından yapılan açıklamalarda 1: 1 boyutlardaki replika Captain America kalkanının teslimatlarına Ekim ayında başlanacağı belirtildi. Eğer ciddi bir Marvel hayranıysanız ve gerçek boyutlardaki yüksek kaliteli bir Captain America kalkanının Marvel koleksiyonunuzdaki tek eksik olduğunu düşünüyorsanız buradaki bağlantıya tıklayarak Hasbro'nun replika Captain America kalkanı ürün sayfasına ulaşabilirsiniz.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title