Haberler

Marmaris'te Yerli Malı Haftası Kermesi Düzenlendi

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki Şehit Ahmet Benler İlköğretim Okulunda, 'Yerli Malı Haftası' kapsamında kermes düzenlendi.

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki Şehit Ahmet Benler İlköğretim Okulunda, 'Yerli Malı Haftası' kapsamında kermes düzenlendi. Okul Aile Birlikleri tarafından açılan 30 stantta, Ege Bölgesi'nin 8 ilinin yöresel yemek, tekstil ve adetleri tanıtıldı.

Şehit Ahmet Benler İlköğretim Okulu'nda 'Yerli Malı' haftası kapsamında kermes düzenlendi. 13 ilköğretim okulu ve okul aile birliklerinin katıldığı etkinlikte 30 stant açılarak, Marmaris başta olmak üzere Ege Bölgesi'nin 8 ilinin yöresel ürünleri tanıtıldı. Etkinliğe Marmaris Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Alpaslan Akalın, Marmaris Sağlık Grup Başkanı Mehmet Töreyenler, siyasiler, işadamları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, ilköğretim okulları müdürleri ve veliler katıldı. Kurdele kesme töreni sonrası öğrenciler halk oyunları gösterileri sergiledi.

İzmir, Aydın, Muğla, Denizli, Uşak, Kütahya ve Afyonkarahisar şehirlerinin yöresel organik ürünlerinin tanıtıldığı stantlarda davetlilere ikramlarda bulundu. Stantları dolaşan çocuklara, öğretmenler yerli malı haftası ile ilgili bilgiler verdi. Marmaris'in meşhur çam balı katılımcılara tanıtılarak ikramlar yapıldı. Şehit Ahmet Benler İlköğretim Okulu Aile Birliği yönetimi, katkılarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan'a zeytin dallarından yapılmış taç ve el dokuması eşarp ile kilim hediye etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, Ege Bölgesi'nin ve yöremizin kültürel değerlerini yaşatmak, gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak, öğrenci, öğretmen ve veli işbirliğini daha üst düzeye çıkarabilmek ve okulumuzda çeşitli ihtiyaçları karşılamak amacıyla kermesimizi düzenledik. Yerinde tanıtım ile geleceğimizin teminatlarına küçük yaşlarda yerli malının anlatılmasının faydalı olacağına inanıyorum dedi. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Züleyha Aldoğan Marmaris Muğla Ege Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title