Haberler

Marka Kent İzmir Logo ve Slogan Çalışması

Dünyada büyük beğeni toplayan Avatar ve Quentin Tarantino'nun mükemmel serisi Kill Bill'in film afişlerini tasarlayan Emrah Yücel, marka kent İzmir için özel bir logo tasarladı.

Dünyada büyük beğeni toplayan Avatar ve Quentin Tarantino'nun mükemmel serisi Kill Bill'in film afişlerini tasarlayan Emrah Yücel, marka kent İzmir için özel bir logo tasarladı.

Türkiye'nin 3. Büyük kenti İzmir, "Marka Kent" olmak için girmiş olduğu uzun ve meşakkatli bu yolda büyük bir adım daha attı. Emrah Yücel tarafından yaklaşık 8 aylık çalışma sonucunda İzmir, marka kent olarak kendine özgü logosu olan ilk şehir oldu.

Konu hakkında açıklama yapan Efor Patent Genel Müdürü Savaş Gümüş;

"İzmir sadece Türkiye'de değil dünya genelinde markalaşma yolunda önemli bir adım attı. Böylelikle İzmir kendisine özgü logosu olan ilk şehir oldu. İzmir Büyük Şehir Belediyesine, yapmış oldukları bu çalışmalardan dolayı tebriklerimizi iletiyoruz. Sadece yerel yönetim değil şehir sakinlerini hatta tüm Türkiye'nin bu projeyi desteklemesi çok önemli. Yapılan bu çalışmalar ile İzmir hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgisini daha da üzerine çekecektir. Marka kent çalışmaları ile başta ülke ekonomisine katkı sağlayarak tüm Türkiye'nin dünya genelinde tanıtılmasına da katkı sağlayacaktır. Ayrıca, marka kent olma yolunda slogan olarak "Öncülerin Şehri" ibaresini kullanmaya başlayan İzmir için, Türk Patent Enstitüsü nezdinde geçekleştirilen önceki marka tescil işlemlerine ek olarak Marka Logosu ve Marka Sloganı için tescil işlemleri ihmal edilmemelidir. Hatta Efor Patent olarak İzmir Büyük şehir Belediyesine önerimiz sadece Türkiye'de değil dünya genelinde marka tescil müracaatının gerçekleştirilmelidir. "diyerek yoğun bir emeğin sonucu ortaya çıkan değerli çalışmaların Fikri ve Sınai Haklar çerçevesinden tescil ile korunması gerektiğine dikkat çekti.

Kaynak: BasinOdasi.com.tr / Basın Bültenleri

Quentin Tarantino Basın Bültenleri Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title