Haberler

''Marilyn ile Bir Hafta" 10 Şubat'ta Sinemalarda

Marilyn MONROE'nun İngiltere'de geçen 1 haftasından ve aşk hayatından bir kesit sunuyor

3 dalda Altın Küre adaylığı alan ve Michelle Williams'a En İyi Kadın Oyuncu ödülü kazandıran; dün açıklanan Oscar aday listesinde de En İyi Kadın Oyuncu ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Kenneth Branagh) dallarında 2 dalda Oscar adayı olan film, efsanevi oyuncu Marilyn MONROE'nun İngiltere'de geçen 1 haftasından ve aşk hayatından bir kesit sunuyor. Marilyn Monroe rolündeki Michelle Williams, Monroe'ya olan benzerliği ve muhteşem oyunculuğuyla göz dolduruyor. Filmin başrollerinde daha önce 'Brokeback Mountain' ve 'Blue Valentine' filmleriyle de Oscar'a aday gösterilen Michelle Williams ile 5 kez Oscar adayı olan Kenneth Branagh ve Eddie Redmayne yer alıyorlar.

" MY WEEK WITH MARILYN / MARILYN İLE BİR HAFTA" 10 Şubat 2012'de izleyici ile buluşuyor.

Konu: 1956 yılının yazında, 23 yaşında genç bir delikanlı olan Colin Clark (Eddie Redmayne), Oxford'da okuduğu bölümü terk ederek, sinema sektörüne girer ve kendisini o sırada çekimlerine başlanan 'The Prince and the Showgirl adlı filmin setinde, en alt kademedeki asistanlardan biri olarak bulur.

Sir Laurence Olivier (Kenneth Branagh),efsanevi yıldız Marilyn Monroe (Michelle Williams) ve o dönem yeni evlendiği kocası, İngiliz tiyatro oyun yazarı Aurthur Miller'ı (Dougray Scott) merkezine alan film, asistan Colin'in gözünden Monroe'nun İngiltere'de geçen bir haftasını anlatıyor. Miller İngiltere'den bir süre ayrılmak zorunda kaldığında genç asistana da, Hollywood'a dönmeden önce güzel aktristi İngiliz sosyetesi ile tanıştırmak, gezdirmek ve eğlendirmek görevi düşüyor.

Colin Clark'ın günlüklerinden uyarlanan filmde iki genç insan arasında yaşanan karşı konulmaz çekim bir kez daha beyazperdeye taşınıyor. Simon Curtis'in yönetmenliğinde kotarılan yapımda, Marilyn Monroe'yu Aşk ve Küller filminin Cindy'si Michelle Williams canlandırıyor.

Yönetmen: Simon Curtis

Senaryo: Adrian Hodges, Colin Clark (kitap)

Oyuncular: Michelle Williams, Eddie Redmayne ve Kenneth Branagh

Süre: 100 dk

İthalat: Bir Film

Dağıtım: Tiglon

Kaynak: Bültenler / Güncel

Michelle Williams Marilyn Monroe Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title